Mans de Sant

Millora la teva salut i benestar de manera global

NEAS (Neuro Estimulació d’Aplicació Superficial) és una tècnica de neuroestimulació terapèutica de freqüències fisiològiques que regula el sistema nerviós millorant de manera global la salut del pacient”.

El Mètode NEAS és un conjunt d’estratègies i eines que té com a objectiu respectar, mantenir i potenciar els bioritmes naturals del cos.

Es treballa per a aconseguir que es restableixin les condicions bàsiques ideals en les quals l’organisme torni a recuperar la capacitat de generar la seva pròpia bona salut.

El mètode NEAS considera al pacient com a part activa fonamental en el procés terapèutic, mentre que el professional de la salut accepta la responsabilitat de proveir al pacient l’ajuda perquè sigui el pacient el que “es cura” a si mateix, ja que en l’educació de bons hàbits per a la salut subjeu el veritable canvi de direcció per al futur del pacient.

L’Equip Topology System té la capacitat de generar ritmes similars al somni d’ones lentes.

Amb l’ús de suaus freqüències elèctriques fisiològiques, aquesta teràpia ofereix beneficis notables per al teu cos i sistema nerviós:

Millora la qualitat del son
Regula els teus patrons de son perquè puguis gaudir d’un descans reparador i despertar-te revitalitzat/da

Redueix el dolor:
Alleuja les molèsties i el malestar, ajudant-te a sentir-te millor en el teu dia a dia

Relaxació profunda:
Experimenta una sensació de calma i equilibri a tots els nivells del teu cos, fent-te sentir renovat i relaxat.

Compatibilitat versàtil:
Aquesta tècnica és segura i efectiva per a tothom, i s’adapta a les teves altres teràpies o tractaments.

A Mans de Sant , et convidem a descobrir el poder transformador de NEAS Topology System. Aprofita els seus beneficis per aconseguir una millor salut, benestar i harmonia en la teva vida. Et guiarem en aquest viatge cap a una versió millorada de tu mateix/a

Articles recents

Skip to content