Mans de Sant

Tècniques

Quines tècniques fem i com et poden ajudar

Massatge esportiu

Es duu a terme gairebé exclusivament sobre els grups musculars compromesos en cada esport o disciplina esportiva, per optimitzar el seu to, flexibilitat i rendiment.

Massatge miofascial

Són maniobres profundes i lentes. Serveix per recol·locar, oxigenar i desprendre les adherències de teixit conjuntiu que emboliquen els músculs i els òrgans de tot el cos.

NEAS Topology Stystem

El Topology System es un sistema mecanitzat d’acupuntura amb el que es pot estimular simultàniament tots els punts d’acupuntura de les “rutes energètiques”, però amb més potència. Es una tecnologia desenvolupada al Japó, que consisteix en un equip mèdic d’ alta tecnologia que aplica electroteràpia avançada i no agressiva per mitjà de corrents elèctrics intel·ligents de mínima freqüència.


Esta indicat per a tots els tractaments del dolor. Regula el sistema nerviós cerebral, múscul esquelètic, visceral i vascular.

Columna Vitae

És un mètode procedent del Tibet per tractar les disfuncions de la columna vertebral. Fent pressions molt precises ajudem a la correcció vertebral sense afectar les articulacions i músculs de la columna.

INDIBA

Teràpia amb Indiba actua de forma natural i no invasiva des de l’interior del teixit biològic, activant els processos antiinflamatoris i de reparació tissular del propi organisme. És una peça fonamental en la recuperació d’esportistes d’elit.

Massatge transvers profund de Cyriax

És una tècnica creada fa més de 50 anys pel Dr. James Cyriax. Està basada en l’aplicació del tractament en el punt exacte on s’ha produït la lesió, aplicant un massatge profund i de forma transversa a les fibres del teixit lesionat.

Criomassatge terapèutic en sec (CTS)

El terror de les contractures
Fer massatges amb pressió combinats amb l’aplicació de fred. Aquesta és la tècnica Criomassatge Terapèutic en Sec (CTS), que està patentada per Mans de Sant, s’ensenya a diverses universitat de fisioteràpia i escoles de massatge de tot el món. Amb aquesta innovadora tècnica se sumen les propietats del gel i el massatge. El resultat és òptim, disminuint el temps de tractament i la curació del pacient ja que multiplica els seus efectes positius del massatge en profunditat si s’uneix als beneficis de la crioteràpia.


És molt efectiu per tractar contractures, sobrecàrregues, punts gallet, dolors musculars en general.
Cool Roller és l’eina única al món que permet aplicar el Criomassatge Terapèutic en Sec (CTS). Creada per Ivan Alòs, Cool Roller és el terror de les contractures.

Physium mètode Saló Darder

Jordi Saló Darder és el creador de Physium Multitherapy. Aquesta màquina dóna més profunditat que les mans i permet una extensió de tractament més àmplia i al mateix temps. Hi ha vuit zones del cos que es poden treballar simultàniament, multiplicant així l’estímul. Amb una aplicació de 4 a 8 minuts es pot desfer una cadena tensió, que pugui ser des dels bessons, els isquios, la zona lumbar i cervical. És especialment eficaç en les lesions musculars, connectives i articulars, a més de fibrosis post-quirúrgiques.

Skip to content