Mans de Sant

Relaxació amb vibració abans de la fisioteràpia

Pensant sempre en el benestar del pacient, Mans de Sant, el centre de fisioteràpia de referència de Sant Cugat del Vallés, disposa de dues màquines de vibració. Els fisioterapeutes de Mans de Sant les utilitzen per relaxar tota la musculatura abans de començar a treballar més en profunditat.

Hi ha pacients que arriben al centre fisioterapèutic amb els músculs molt tensos. Per això, amb aquesta màquina Maxi Pro es guanya molt de temps, perquè aplicant la vibració durant un temps de cinc a deu minuts ja s’aconsegueix relaxar el pacient. Un cop s’ha realitzat aquest pas previ, aleshores ja es pot començar a treballar aplicant les tècniques habituals de fisioteràpia que es fan servir en aquest centre de referència de Sant Cugat del Vallès com el Cyriax o la punció dels punt gallet. S’utilitza sobretot per a les extremitats inferiors i l’esquena, on aquesta vibració és més efectiva.

La màquina disposa de diverses freqüències, de la u a la cinc. La 1, la vibració és més lenta i la 5 la més ràpida. La vibració és una informació ràpida. Això vol dir que la informació no arriba al dolor, que va per via lenta. D’aquesta manera, el pacient es relaxa. Si els fisioterapeutes no fessin aquest pas preparatori i anessin directament a fer massatge amb profunditat, l’usuari encara es podria tensionar més. Per això, amb aquest sistema es busca que el pacient estigui relaxat perquè el treball de fisioteràpia posterior sigui més efectiu.

Eina per als fisioterapeutes

El Maxi Pro de Thumper va ser dissenyat originalment per quiropràctics per utilitzar en pacients per al treball dels teixits tous i per escalfar els músculs abans d’ajust. Avui en dia s’utilitza sovint pels fisioterapeutes, massatgistes i entrenadors d’atletisme per al tractament dels grans grups musculars. És veritablement una modalitat professional.

Amb un pes de 3,2 quilos, que proporciona tota la pressió necessària per a fer un fort i sensacional massatge profund. No cal afegir la pressió, simplement aparcar a la zona muscular d’elecció i deixa que faci la seva feina. Energia de percussió de Thumper penetra a través de totes les capes fascials, donant al pacient la bona i sana sensació d’un massatge professional del cap als peus.

Les seves vuit esferes cobreixen una gran àrea de massatge, ideal per a grans grups musculars. Un massatge de cos complet pren només 5-8 minuts. Petites àrees poden ser assolits per la inclinació del Maxi Pro i utilitzant una sola esfera de massatges.

 Un fisioterapeuta fa un massatge amb Thumper

Articles recents

Skip to content