Mans de Sant

Quatre claus per mantenir les cervicals saludables

En el nostre centre de fisioteràpia, Mans de Sant, comprenem la importància de mantenir els teus cervicals en òptimes condicions. Un coll saludable és clau per al teu benestar general, i som aquí per a ajudar-te a aconseguir-ho.

Volem compartir consells valuosos per a mantenir els teus cervicals en forma, des de mantenir una postura correcta fins a realitzar estiraments diaris. Però sabem que a vegades, els problemes cervicals poden sorgir malgrat els teus millors esforços.7

Quatre claus:

Postura adequada: Has de mantenir una postura per reduir la pressió en el teu coll. Evita encorbar-te i ajusta la cadira i el monitor.

Descans reparador: dorm en una posició que doni suport al teu coll. Un coixí adequat és essencial. Consulta els nostres professionals per tenir els millors consells.

Estiraments diaris: incorpora estiraments simples a la teva rutina per alleujar la tensió en el teu coll. Consulta un fisioterapeuta per escollir els millors exercicis.

Fisioteràpia especialitzada: els nostres fisioterapeutes tenen una experiència contrastada per tractar els problemes de cervicals.

És per això que et convidem a visitar-nos. Els nostres fisioterapeutes altament capacitats estan llestos per a brindar-te atenció especialitzada i personalitzada.

La teva salut és la nostra prioritat

No esperis que els problemes cervicals et limitin. Junts, podem treballar perquè el teu coll se senti i funcioni millor que mai. Contacta amb nosaltres avui mateix per a programar la teva consulta personalitzada.

 A Mans de Sant som experts en tractament de cervicals a Sant Cugat

Articles recents

Skip to content