Mans de Sant

Pinça rodada amb Cool Roller als paravertebrals

La pinça rodada és una tècnica dins del massatge terapèutic molt coneguda per tots els fisioterapeutes. T’expliquem com realitzar-la d’una manera més senzilla i amb majors efectes en l’organisme a través del Cool Roller. Aquesta eina ha estat creada per Ivan Alòs, i s’utilitza en el centre de fisioteràpia Mans de Sant, de Sant Cugat del Vallès.

Per a treballar la pinça rodant a l’esquena s’ha de tenir en compte:

Posició del terapeuta: en bipedestació, en la capçalera de la llitera. Fonamental col·locar un peu per davant de l’altre per a major facilitat d’aplicació de la tècnica.

Posició del participant: decúbit pron.

Acció: rodar el CoolRoller sobre la fàscia paravertebral, procurant que el coll del Cool Roller estigui just damunt de les apófisis espinoses. La pressió del Cool Roller sobre la pell permetrà que s’aixequin plecs de la pell, als quals hem de pressionar cap al Cool Roller amb els dits, a mesura que van rodant. Si es percep alguna limitació del moviment de la fàscia es pot detenir i realitzar moviments de separació de la pell per a alliberar la fàscia.

Utilizar el Cool Roller trae varias ventajas, entre las que podemos mencionar una disminución del dolor al aplicar la técnica (gracias a la utilización del frío que provee el Cool Roller), hay mucha más relajación y ayudan a separar la musculatura (gracias a las microrrugosidades, que trabajan la masa paravertebral).

Articles recents

Skip to content