Mans de Sant

Physium i la fibrosi postquirúrgica

Physium flexibilitza els plans fascials, fomenta la producció de col·lagen, millora la circulació i recupera la mobilitat de la cicatriu. Elimina les adherències fascials. Ajuda a recuperar el moviment de manera immediata. Alleuja el dolor. Mans de Sant, el centre de fisioteràpia de Sant Cugat, disposa d’aquesta tecnologia per als seus pacients.

És una tecnologia innovadora que proporciona un estirament controlat i segur sobre el teixit connectiu capaç de: Millorar la sensibilitat i la vascularització de les cicatrius retràctils, fins i tot en pacients amb cremades de tercer grau. Alleujar de manera immediata el dolor mitjançant la descompressió mecànica del nervi. Separar els plans fasciales de manera controlada, segura i indolora. Restablir la permeabilitat i circulació de líquid intersticial. Augmentar la mobilitat i flexibilitat en descomprimir el teixit connectiu profund. Recuperar l’espai entre les fàscies i evitar les adherències, afavorint la llibertat de moviment.

Màxima eficàcia de tractament no invasiu i sense dolor

Recupera la teva qualitat de vida. Incrementa la mobilitat articular i flexibilitat miofascial. Recupera la mobilitat i flexibilitat de músculs, teixits i articulacions amb major rapidesa, adaptada a les circumstàncies de cada pacient. Redueix el dolor provocat per la falta de moviment.

Prevé adherències

Millora la flexibilitat, gruix, color, sensibilitat, i vascularització de cicatrius retràctils.

Physium supera les limitacions derivades de l’excés de teixit cicatricial, evitant que els plans fasciales es tornin a adherir entre si.

Redueix el dolor i la inflamació

Physium redueix la inflamació i el dolor de manera immediata en pacients amb fibrosi postquirúrgica aguda o crònica.

Millora l’aspecte de les cicatrius

La tecnologia innovadora de Physium millora la flexibilitat, la sensibilitat i la vascularització de cicatrius.

Physium indueix un bioestímulo suau i controlat sobre els teixits fibrosos, capaç d’accelerar el procés de recuperació i eliminar els processos de cicatrització fibrosa de manera segura i indolora, fins i tot en pacients amb cremades severes.

 Physium al centro de fisioterapia de Sant Cugat

Articles recents

Skip to content