Mans de Sant

Pàdel amb preparació de la fisioteràpia

Vols dominar la pista de pàdel com mai? No et perdis els nostres consells essencials per al pàdel! Des de la tècnica de colpejament fins a l’enfortiment del core, et brindem les claus per a destacar en cada partit.

El pàdel és un esport divertit i emocionant, però cuidar el teu cos és fonamental per gaudir-lo al màxim. Juga amb responsabilitat i gaudeix cada partit.

Comença amb una base sòlida. Abans d’entrar a la pista de pàdel, assegura’t d’escalfar adequadament per a evitar lesions. Realitza estiraments i exercicis de mobilitat per estar en plena forma.

Treballa la tècnica

Domina els teus cops. Treballa en la tècnica dels teus cops de dreta i revés amb un entrenador experimentat. La tècnica adequada redueix la tensió en els músculs i les articulacions.

El core és clau. Un nucli fort millora l’estabilitat i prevé lesions a l’esquena. Incorpora exercicis d’enfortiment del core a la teva rutina d’entrenament.

No subestimis la importància de la respiració. Controlar la teva respiració t’ajudarà a mantenir l’energia i l’enfocament durant tot el partit. Practica la respiració profunda i conscient.

Et recomanem un massatge fisioesportiu. T’ajudarà a alleujar la tensió muscular, millorar la circulació i prevenir lesions. Manté els teus músculs en òptimes condicions i aconsegueix les teves fites esportives de manera segura i efectiva.

Però això no és tot. Per a un rendiment òptim i una recuperació efectiva, considera agregar un massatge fisioesportiu a la teva rutina. Els nostres fisioterapeutes especialitzats estan llestos per a ajudar-te a alleujar la tensió muscular, millorar la teva flexibilitat i mantenir-te en la teva millor forma.

 Fisioterapia per al padel a Sant Cugat

Articles recents

Skip to content