Mans de Sant

Massatge fisioterapèutic a la zona lumbar

El dolor a la zona lumbar és extremadament comú, amb la característica que poden solapar dermatomes (és a dir, el dolor és difús i no es determina bé d’on prové el dolor). El que passa sovint és que un lligament o diversos hagin hagut de suportar les forces que els músculs fatigats no han pogut seguir mantenint, per la qual cosa és indispensable valorar la integritat d’aquestes estructures. A més, si hi ha lesió de discos intervertebrals solen estar acompanyats de lligaments lesionats.

La postura del fisioterapeuta del massatge

Iván Alós, fisioterapeuta de centre de fisioteràpia de referència a Sant Cugat de Vallès, Mans de Sant, t’explicarà com realitzar correctament el Massatge Fisioterapèutic, en sentit crani-cabal. El primer és treballar just al lloc de el dolor, i un cop ubicats allà caldrà fer pressió de menys a més. El massatge fisioterapèutic té un ordre de treball dels lligaments, per la qual cosa és important que et adoptis a aquesta sistematització per tenir èxit cada vegada que aplics aquesta tècnica en el teu consultori o amb els teus pacients a domicili.

És important tenir cura de la postura en realitzar el massatge, pel que ell t’indicarà què és el que has de fer perquè el massatge sigui molt més senzill de realitzar i no et lesions en un futur.

 Fisioterapia en la zona lumbar a Sant Cugat

Articles recents

Skip to content