Mans de Sant

Mans de Sant, protagonista a TOT Sant Cugat

TOT Sant Cugat un dels mitjans de comunicació de referència a Sant Cugat del Vallès s’ha fet ressò de la renovació d’imatges que ha posat en marxa Mans de Sant.

En la seva edició digital s’ha publicat una notícia amb el títol: “Mans de Sant canvia d’imatge per renovar-se”. Dins de l’article, s’explica que Mans de Sant, el centre especialitzat en fisioteràpia, ha canviat la seva imatge amb l’objectiu de renovar-se i ajustar-se a les noves demandes.

En aquest sentit, TOT Sant Cugat recorda que Mans de Sant s’ubica al barri de Coll Favà, molt a prop del centre, i compta amb un gran equip de fisioterapeutes, formats específicament per aplicar tècniques de fisioteràpia que millorin el benestar de les persones i amb la possibilitat d’aplicar altres teràpies com la radiofreqüència, les ones de xoc, els ultrasons o la mecanotransducció, més innovadores.

En darrer lloc, el mitja de comunicació afegeix que el centre de fisioteràpia compta amb més de 20 anys d’experiència, el centre ofereix teràpies en el seu centre, però també a domicili per tractar lesions esportives, contractures, mals d’esquena, mals de cap, ruptures fibril·lars, fuetades cervicals, tendinitis, esquinços, dolors lumbars aguts, així com d’altres tractaments anticel·lulítics o reafirmat.

No és el primer cop que Mans de Sant apareix en aquesta publicació. Cal recordar que aquest centre de fisioteràpia ha aparegut entre altres en El Periódico, TVE i L’Econòmic entre altres mitjans de comunicació.

Articles recents

Skip to content