Mans de Sant

Mans de Sant lliura premis al concurs TOT Fotoportada

Mans de Sant va estar present una vegada més en un dels concursos amb més participació i més popular de Sant Cugat. Es tracta del TOT Fotoportada 2019, que enguany arribava a la 22a edició, va lliurar dijous passat els premis als guanyadors. Marc Vivet, amb “Mirades creuades”, ha estat el guanyador de la categoria “Viatges”.

L’acte de lliurament dels premis del concurs, que ha repartit més de 9.000 euros en premis, s’ha celebrat aquest dijous, 24 d’octubre, a la plaça de Barcelona. Un acte que ha aplegat més de 200 persones i que ha servit, també, per inaugurar l’exposició de les fotografies participants en aquesta edició del concurs, més de 1.100, que es podrà visitar durant tot un mes en aquest espai. El gerent de Mans de Sant, Ivan Alòs, ha estat l’encarregat de lliurar premis a alguns dels guanyadors.

Premis i premiats

Els primers premis que s’han repartit han estat els de la categoria “Esports”, que enguany ha comptat amb 52 participants. El primer premi ha estat per Gonzalo Pasquier amb la fotografia “Cuac”, qui ha rebut com a regal un abonament de 3 mesos al DIR i unes ulleres de sol de Cottet Òptics. El segon premi l’ha recollit Carles Claraco Anguera per la foto “Trescant entre gel i neu als peus del Monte Perdido”, i el tercer ha estat per Jordi Laparra Nuez amb la imatge “Descens sinuós del Parpaillon”.

Set premis ha repartit la categoria “Instragram” entre els 245 participants en aquesta modalitat. La imatge guanyadora ha estat “Boira de foc Venècia”, penjada pel perfil @peynagual.art, qui ha recollit un xec amb 20 entrades per als espectacles del Teatre-Auditori i un val per una revisió visual i descompte a Cottet Òptics.

El segon premi ha estat pel perfil @juanmariatorres amb la imatge “Globus caçat per sota a Igualada”, i el tercer l’ha recollit @mirfot per “Roi&Noah”. @guselgamarus ha rebut el quart premi amb la fotografia “Lamparetes”, @agsazr el cinquè per “Camí de colors i diversitat”, @miquelserrra ha recollit el sisè premi per “Golden hour near the Golden Gate Bridge”, i @armnd.sp ha rebut el setè premi amb la imatge “Jugant dins la muralla”.

En la categoria “Lleure”, que en la 22a edició del concurs ha comptat amb 283 participants, s’han repartit vuit premis. El primer premi, dotat amb un xec de 20 entrades per a espectacles del Teatre-Auditori i val per revisió i descompte a Cottet Òptics, ha estat per Roser Santonja Guilén amb la fotografia “Ssssst! Hi ha roba estesa”.

Xavier Humet Cienfuegos-Jovellanos, per la fotografía “Ones”, ha recollit el segon premi, i el tercer ha estat per Ivan Garcia per “Salta!”. El quart premi ha estat per la fotografía “Bajo el agua” de Gerardo Mosqueda Quezada, i “Pícnic d’estiu”, de Lenka Selinger, ha merescut el cinquè premi.

Jordi Marquez Taña ha recollit el 6è premi per la fotografia “Un matí al White Cube”, Jordi Contreras Rodríguez el setè per “Gaviotas al amanecer”, i el vuitè premi ha estat per Albert Rios López per “Pas de la roca”.

Finalment s’han lliurat els premis de la categoria “Viatges”, que enguany ha comptat amb 544 participants. El guanyador ha estat Marc Vivet Tañà per la fotografia “Mirades creuades”, qui també esdevé amb aquest reconeixement el guanyador del concurs TOT Fotoportada Hospital Universitari General de Catalunya 2019. Vivet ha rebut com a premi dues revisions a l’HUGC, una escultura de Pep Codó, una portada del TOT Sant Cugat emmarcada i un xec amb 20 entrades per als espectacles del Teatre-Auditori de Sant Cugat.

En aquesta categoria s’han lliurat un total de 12 premis. El segon premi l’ha recollit Jaime Charles Bernis per “Falles”, i Marc Bertran ha guanyat el tercer premi per “Llàgrima en un pètal”. Ignasi Camps ha recollit el quart premi per “Gili T”, Gonzalo Pasquier el cinquè per “Una mirada penetrant”, Carlos Pinto Pardo el sisè per “Simplicitat” i Elena Maristany Bosch el setè per “Baobabs”.

El 8è premi l’ha recollit Cristina Eichenberger per la fotografía “Haciendo camino”, “Inesperat” de Joan Marin, ha rebut el novè premi, i el desè premi ha repetit Cristina Eichenberger amb “Las herramientas de mi padre”. L’onzè premi ha estat per David Heredia Ochoa i “Solo tu puedes brillar con luz propia”, i el dotzè per Miriam Pablos Cascallar i “Volant”.

L’acte ha finalitzat amb la tradicional foto de família dels premiats amb els patrocinadors i l’organització.

Articles recents

Skip to content