Mans de Sant

Lorena Torres, de la selecció de bàsquet a Mans de Sant

Una visita especial en Mans de Sant! Vam tenir l’honor de rebre a Lorena Torres, entrenadora de la selecció espanyola de bàsquet, la Família, en el nostre centre després de la seva atrafegada gira.

Lorena Torres és l’últim reforç de la selecció espanyola de bàsquet. Es tracta d’una científica, especialista enlaire rendiment, amb experiència en els Spurs i els Sixers, que s’encarrega ara de cuidar tots els detalls de la preparació del combinat nacional.

La seva missió serà dissenyar un pla “a la carta” per a cada jugador a partir del ‘big data’ de dieta, somni, recuperació i fins a salut mental per a potenciar el rendiment dels jugadors i jugadores de cara als Jocs de Tòquio.

Massatge terapèutic

Després d’acompanyar a la selecció espanyola en la Copa del Món, va decidir donar-se un merescut regal: un massatge terapèutic en el nostre centre.

Sabem que el treball dur i la dedicació poden portar a tensions musculars i estrès acumulat. Els nostres terapeutes especialitzats són aquí per a brindar alleujament i recuperació.

És un privilegi atendre atletes i entrenadors d’elit com ella, i estem encantats de ser la seva elecció per al seu benestar i recuperació.

Si tu també necessites un moment de relaxació i rejoveniment, no dubtis a visitar-nos! Som aquí per a cuidar de tu, com ho fem amb els nostres convidats especials.

 Lorena Torres amb Ivan Alòs, gerent del centre de fisioteràpia de Sant Cugat Mans de SAnt

Articles recents

Skip to content