Mans de Sant

La millor recuperació amb alta tecnologia Normatec

Mans de Sant en el seu objectiu per oferir el millor servei com a centre de fisioteràpia de referència de Sant Cugat del Vallès ha incorporat un nou equip anomenat NormaTec Recovery Systems, de mà de Rehab Medic. D’aquesta manera, Mans de Sant sempre compta amb les últimes novetats en alta tecnologia en fisioteràpia que ajudin els pacients a sentir-se millor atesos.

NormaTec Recovery Systems t’ajuda a portar el teu rendiment al màxim: incrementant la circulació, reduint el nivell de lactat en la sang, alleujant la inflor i el malestar muscular

Aquest equip està creat per un bioenginyer metge (MD, PhD) i ha estat perfeccionat pels atletes professionals per millorar la circulació. La tecnologia patentada de pols seqüencial imita la circulació normal per:

Polsos: compressió dinàmica (no estàtica).

Retenció gradual: els fluids no van forçats cap als peus.

Alliberament distal: reté la circulació normal.

Les característiques de Normatec es poden comprovar en tres moments de l’exercici.

En el post: L’aplicació d’aquest sistema accelera la recuperació, disminueix la fatiga muscular i rigidesa. El tractament pot tenir una durada entre 20 i 60 minuts. La intensitat ha de ser mitjana i alta.

En el pre: Representa un escalfament d’alta tecnologia, amb una durada entre 15 i 20 minuts, amb una intensitat mitjana-alta.

A la rehab: Aquest sistema redueix la inflamació, el dolor i la rigidesa, alhora que augmenta el rang de moviment. La durada d’aquest tractament en la rehabilitació és entre 20 i més de 60 minuts.

Per tenir la màxima recuperació Normatec compta amb cinc zones superposades. A més, disposa d’un patró de massatge de la tecnologia patentada de pols seqüencial Recovery Flush amb rang 30-100mmHg. La fase de calibratge té dispositius adaptats per a un ajust perfecte en cada sessió L’equip consta de dues botes amb cremallera i tub integrat per a més facilitat en treure i posar. Disseny portàtil i adaptador de corrent compatible amb tensió mundial (100-240V).

Si encara no has provat les propietats de Normatec, aprofita ara i demana cita a Mans de Sant per descarregar cames i realitzar la millor recuperació de l’esforç de l’activitat esportiva.

 Recuperació amb fisioterapia amb Normatec a Sant Cugat

Articles recents

Skip to content