Mans de Sant

Fisioteràpia i entrenament amb el foam roller

Des de Mans de Sant, el centre de fisioteràpia de Sant Cugat, i Energie fitness Sant Cugat treballem conjuntament per oferir una experiència integral, combinant la fisioteràpia i l’entrenament, amb l’objectiu de millorar la teva qualitat de vida i ajudar-te a assolir els teus objectius de salut i benestar

En aquest reel et mostrem tres automassatges per relaxar la musculatura i millorar el flux sanguini amb el fooam roller. D’aquesta manera, es pot millorar el rendiment esportiu:

Bessons

Situa el foam roller sota els bessons i suporta el teu pes amb els braços i l’altra cama. Aquest exercici ajuda a relaxar i alliberar els músculs dels bessons, millorant la seva flexibilitat i prevenint possibles lesions.

Isquiotibials

Col·loca el foam roller sota els isquiotibials i amb les mans a terra per sostenir el teu pes. Aquest exercici ajuda a relaxar els músculs tensos dels isquiotibials i millora la flexibilitat de les teves cames.

Glutis

Situa el foam roller sota els glutis i recolza els braços a terra per mantenir l’equilibri. Aquest exercici ajuda a alleujar la tensió muscular als glutis, millorant la teva postura i l’equilibri corporal. També contribueix a reduir les molèsties i els dolors causats per l’activitat sedentària o l’esforç físic.

Recorda que és important mantenir una respiració profunda i relaxada durant cada exercici, i si experimentes algun malestar o dolor inusual, vine a veure’ns a Mans de Sant

Articles recents

Skip to content