Mans de Sant

Èxit del torneig solidari de pàdel RosaWeek

El torneig solidari de pàdel RosaWeek, del Club Tennis Natació Sant Cugat, ha recaptat 13.410 euros en la seva 5a edició, que s’ha celebrat entre el dissabte 14 de maig i el diumenge 22. El recapte d’aquest torneig anirà destinat a l’Hospital Sant Joan de Déu per ajudar a la donació de medul·la òssia i la investigació de la leucèmia.

L’objectiu del torneig és recaptar fons per combatre la leucèmia i a sensibilitzar sobra la importància de la donació de la medul·la òssia. Mans de Sant, el centre de fisioteràpia de referència de Sant Cugat, ha estat un any més en el torneig per donar suport fisioterapèutic als participants.

Pel que fa al torneig, durant la 5a edició del RosaWeek van participar 160 parelles. En el cas de la 1a masculina, la dupla vencedora va ser la parella formada per Sergi Llinars i Víctor Heras, mentre que en el cas de la 1a femenina, les vencedores van ser Alma Hidalgo i Cristina Serra.

L’esport i la solidaritat van de la mà en aquest projecte que va impulsar inicialment l’Eloi Sastre en record de la seva mare, Rosa Maria Solsona, qui va morir a causa d’una leucèmia quan tenia 60 anys. Des del primer moment, el nostre Club va donar suport a la iniciativa, que posa en valor la generositat de les persones donants de medul·la. Per combatre aquesta malaltia és especialment important comptar amb la generositat dels altres, donants anònims.

 Mans de Sant al lliurament de premis del RosaWeek

 Mans de Sant al lliurament de premis del RosaWeek

Articles recents

Skip to content