Mans de Sant

Regals de Mans de Sant a la primera santcugatenca del 2022

La Isona Herrero Pujol va ser la primera santcugatenca en néixer aquest 2022. Per aquest motiu, l’Ajuntament i alguns comerços locals li han fet entrega d’un obsequi de benvinguda. Es tracta de la iniciativa Qui serà el primer santcugatenc de l’any?, que arriba a la seva 22a edició. Mans de Sant, el centre de fisioteràpia de referència de Sant Cugat, s’hi ha afegit com cada any a aquesta idea. En aquest cas, el gerent de Mans de Sant, Ivan Alòs, va entregar als pares un bono regal amb massatges.

L’acte va tenir lloc a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Sant Cugat, on l’alcaldessa, Mireia Ingla, va felicitar la família i va posar en valor les característiques que fan de Sant Cugat “una ciutat pels infants. Però també per aquells que es fan grans. Lluitem perquè es puguin quedar a viure al municipi”.

Són diversos els comerços que han col·laborat en aquesta rebuda, amb petits obsequis per la Isona, la seva germana gran, Ivet, i els seus pares, Pau i Marina. Una pòlissa, massatges, contes i joguines per donar la rebuda a la família.

La família ha expressat que està “molt emocionada i impactada” per la rebuda. Feia 10 anys que vivien a Anglaterra i tot just es van establir a Sant Cugat fa sis mesos.”És molt entranyable, esperem que es pugui seguir celebrant molts anys més”.

 Ivan Alòs entrega el massatge de regal a la família de Sant Cugat

Articles recents

Ves al contingut