Mans de Sant

Tractaments corporals Mds Naturelle & NovaSculpt

En Mans de Sant, el centre de fisioteràpia de referència en Sant Cugat, fem fisioestética sempre des de la salut. A la nostra experiència en fisioteràpia li afegim les novetats en estètica. En aquest sentit, hem incorporat nova maquinària perquè les nostres pacients puguin disposar de les millors eines per als seus tractaments.

Diem tractament “Naturelle” als quals ja fan en Mans de Sant. L’aparell EMSCULPT és més potent en l’estimulació muscular i provoca un procés de “apoptosi”, mort natural de l’adipòcit (cèl·lula grassa)

El tractament NovaSculpt és la combinació de EMSculpt per a estimulació muscular-apoptosi i afegim Indiba per a reafirmar la pell. Està indicat per a zones focalitzades com a gluti, abdomen, cames i braços. El temps amb la màquina EMSculpt no pot superar els 30 minuts.

En cas sobrepès o zones problemàtiques, els tractaments NovaSculpt solos no serien prou eficaços. Per això oferim tractaments combinats per a aconseguir millors resultats.

D’aquesta manera, oferim paquets combinats amb les sessions habituals d’estètica corporal de Mans de Sant, és a dir, tractament Naturelle i sessions amb els tramientos NovaSculpt.

Les sessions amb EMSculpt són 4, dues per setmana. Després de mínim dues setmanes de descans es pot tornar a repetir, però no es recomana fer més de tres tandes de quatre sessions ja que el múscul s’acostuma i perd efectivitat.

El manteniment mensual es recomana fer-lo combinant amb el tractament Naturelle.

El tractament EMSculpt NO està indicat per a persones embarassades, amb problemes o malalties cardíaques, marcapassos, malalties autoimmunes, implants metàl·lics. Damunt d’una zona amb implants, pròtesis o malla.

 Una fisioterapeuta hacieno tratamiento de estética corporal

Articles recents

Skip to content