Mans de Sant

Suport de fisioteràpia en el torneig solidari Rosaweek

El Club Tennis Natació Sant Cugat ja està ultimant els darrers preparatius per a la 5a edició del torneig de pàdel solidari Rosaweek, un torneig que se celebrarà a les pistes del club entre el 14 i el 22 de maig. L’objectiu del torneig és recaptar fons per combatre la leucèmia i a sensibilitzar sobra la importància de la donació de la medul·la òssia. Mans de Sant, el centre de fisioteràpia de referència de Sant Cugat, ha estat un any més en el torneig per donar suport fisioterapèutic als participants.

L’esport i la solidaritat van de la mà en aquest projecte que va impulsar inicialment l’Eloi Sastre en record de la seva mare, Rosa Maria Solsona, qui va morir a causa d’una leucèmia quan tenia 60 anys. Des del primer moment, el nostre Club va donar suport a la iniciativa, que posa en valor la generositat de les persones donants de medul·la. Per combatre aquesta malaltia és especialment important comptar amb la generositat dels altres, donants anònims.

Però també és molt important estar ben informat. Aquest dos són els principals objectius del projecte anomenat “Rosaweek” en homenatge a la Rosa Maria Solsona. Volem que tothom s’encomani de l’esperit “rosa” i de tot el que comporta: solidaritat, generositat, lluita, suport…

En aquesta edició del torneig de pàdel Club Tennis Natació Sant Cugat-Rosaweek, que es va celebrar del 14 al 22 de maig de 2022. Van entrar en joc 12 categories: 4 femenines, 4 masculines, 3 mixtes i una Sub 16. Segons els organitzadors, tota la recaptació anirà destinada a la investigació de la leucèmia de l’Hospital Sant Joan de Déu amb la col·laboració del Banc de Sang i Teixits.

 Una fisioterapeuta al Rosaweek de Sant Cugat

Articles recents

Ves al contingut