Mans de Sant

Suport al campió de curses d’obstacles Joan Serraboguñá

A Mans de Sant donem suport als joves esportistes de Sant Cugat. Aquest és el cas

de Joan Serraboguñá, que és un campió sub-20 d’Espanya de curses d’obstacles. El jove corredor de 18 anys s’ha preparat al centre de fisioteràpia de referència a Sant Cugat, per competir en diferents proves.

Els seus inicis amb l’esport, però, van estar vinculats amb el món del motor. Amb només 3 anys, el valldoreixenc tenia la seva primera moto de motocròs. A més, amb 4 anys ja participava en el Campionat de Catalunya d’Enduro i Motocròs. Va estar uns 10 anys fent motocròs. Després es va passar al futbol. En aquell moment, l’esportista va decidir afiliar-se al CFU Mira-sol Baco per jugar a futbol, samarreta la qual va defensar durant 4 anys.

Fins que va conèixer el món de la cursa d’obstacles. Pertany al Club OCR & Trail OLLLU Racers, de Lluís Barbé. En els principis, i un cop federat, Joan Serraboguñà era l’únic esportista de la seva categoria, així que el seu principal rival era ell mateix.A més, el valldoreixenc explica que en la seva primera carrera que va abandonar, es va sentir “enfadat”, però va servir com “empenta per fer-ho millor en la pròxima carrera”.

La temporada del seu debut en la categoria sub-20 ha estat brillant, ja que el Joan Serraboguñá s’ha alçat vencedor en el Campionat d’Espanya i en la Lliga Nacional. El jove esportista busca ara altres reptes. “Aquesta temporada competiré el campionat d’Espanya i el Campionat d’Europa (Itàlia) sub-20”, explica Joan Serraboguñá.

Per tot plegat, com a centre de fisioteràpia de referència a Sant Cugat, Mans de Sant patrocinem aquest campió, que ha decidit posar la seva preparació en les nostres mans.

 L’esportista al centre de fisioterapia de Sant Cugat, Mans de Sant

Articles recents

Skip to content