Mans de Sant

Relaxa el tríceps amb Cool Roller

Si et fa mal el tríceps o el tens carregat perquè fas algun esport o qualsevol cosa que fa que se’t carregui, et donarem alguns consells perquè puguis descarregar i així evitar les lesions. Trobareu més informació a Mans de Sant, el centre de fisioteràpia de Sant Cugat del Vallès.

Agafarem el Cool Roller, deixeu anar el colze i com si estiguéssiu pensant. Moveu el braç cap al davant i cap al darrere. Aquí treballarem la inserció del tríceps, sobretot a l’altura del colze. Després si volem treballar la zona del centre del tríceps, haurem de fer moviments curts.Treballarem tirant l’altre braç enrere. També podem fer pressió i lliscament. Així treballarem també profundament i relaxarà molt la zona.

Redueix la inflamació

L’aplicació del Cool Roller als tríceps ajuda a reduir la inflamació que pot causar dolor i malestar.

Allibera la tensió muscular

El massatge suau amb el Cool Roller ajuda a alliberar la tensió acumulada en aquesta zona, deixant els teus tríceps relaxats i revitalitzats.

Millora la circulació sanguínia

L’ús del Cool Roller estimula el flux sanguini als tríceps, afavorint la recuperació i optimitzant el rendiment muscular.

No perdis l’oportunitat de descobrir com el Cool Roller pot millorar la teva experiència de relaxació i benestar en els teus tríceps. Aquest vídeo és una oportunitat única per conèixer aquesta eina innovadora i aprendre a utilitzar-la correctament..

Articles recents

Skip to content