Mans de Sant

Recuperant amb fisioteràpia els corredors de les Milles de Valldoreix

Mans de Sant va estar dissabte passat a la 16a edició de les Milles de Valldoreix per recuperar de l’esforç als corredors d’aquesta cursa. Els fisioterapeutes del centre de fisioteràpia de referència a Sant Cugat del Vallès. van estar fent massatges als participant de les diferents proves, la de tres i cinc milles. A la carpa que es va instal·lar, els fisios van tractar sobretot les cames dels runners que arribaven amb sobrecàrregues per l’exigència de la cursa. Un total de 575 corredorsvan prendre part d’aquesta cursa entre les proves de 5 i 3 Milles i les curses infantils. Així, les inscripcions van augmentar en 96 respecte a l’any passat.

Ricard Pérez, de la Unió Ciclista Sant Cugat, i Ana Belén Garcia són els guanyadors les 5 Milles de Valldoreix, organitzades per l’EMD i amb la col·laboració del Complex Esportiu Valldoreix. A la categoria de 3 Milles, Jota Serrano i Júlia Sánchez s’han imposat amb autoritat. La cursa, que suma ja 16 edicions, ha estat una de les més nombroses amb prop de 600 atletes. L’EMD de Valldoreix ha fet una donació de 1.000 euros per a la delegació local de de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC).

La sortida de les 3 i 5 Milles de Valldoreix s’ha iniciat a dos quarts de deu del matí de manera puntual davant el Complex Esportiu de Valldoreix. El traçat ha estat de màxima dificultat amb constants desnivells que han fet patir alguns atletes.

Guanyadors de les 5 Milles  Ricard Perez de la Unió Ciclista Sant Cugat s’ha imposat amb una marca de 26 minuts i 23 segons. En categoria femenina, Ana Belen Garcia ha guanyat amb una marca de 32 minuts i 19 segons.

Guanyadors de les 3 Milles  Jota Serrano ha guanyat amb un registre de 17 minuts i 31 segons i Júlia Sánchez s’han adjudicat aquesta categoria amb un temps de 20 minuts i 56 segons.

Les curses infantils, amb 200 inscrits

En les curses infantils, que són gratuïtes, participatives i no competitives, s’hi han inscrit 200 nois i noies. L’organització no ha ofert cronometratge ni classificació final. Hi ha hagut 3 proves: l’Infantil 1, per a atletes nascuts entre els anys 2004 i 2007, que han fet 1.600 metres; l’Infantil 2, per a atletes nascuts entre els anys 2008 i 2009, que han corregut 1.000 metres, i l’Infantil 3, per a atletes nascuts entre els anys 2010 i 2013, que han completat 600 metres.

1.000 euros per l’AECC

L’organització de les Milles de Valldoreix -abans Milles Femenines de Valldoreix-, l’EMD de Valldoreix, ha lliurat un xec de 1.000 euros a la Delegació de Sant Cugat de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC).

Aquesta prova atlètica oberta a tothom, i que és puntuable per a la Lliga Championchip, l’ha organitzat l’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Valldoreix, amb la col·laboració del Complex Esportiu EMD Valldoreix, on s’ha ubicat la sortida i arribada d’aquesta cursa popular, en un circuit urbà. També hi han col·laborat el Valldoreix Futbol Club, el Club Handbol Valldoreix i l’escola Arnau Cadell.

 Fisioterapia en la cursa de Sant Cugat

Articles recents

Skip to content