Mans de Sant

Radiofreqüència amb Indiba per al dolor i les contractures

La radiofreqüència, de manera genèrica, es classifica com electroterapia i els dispositius normalment funcionen amb corrents en un rang de 30.000 Hz a 30 MHz. La radiofreqüència s’ha utilitzat tradicionalment per a augmentar la temperatura del teixit local i generar calor.

La teràpia amb radiofreqüència s’usa àmpliament per a tractar moltes afeccions, com: dolor crònic, flaccidesa de la pell, contractures musculars, acumulació de greix i rehabilitació. A Mans de Sant, el centre de fisioteràpia de referència de Sant Cugat, utilitzem la teràpia de radiofreqüència amb Indiba.

Els efectes del tractament depenen de la temperatura aconseguida i del temps que la temperatura es manté en la zona tractada.

El que fa que Indiba sigui diferent i única és la freqüència fixa de 448 kHz. Els estudis han demostrat que a 448 kHz, Indiba pot estimular la proliferació de cèl·lules mare (2, 3), inhibir els dipòsits de greix (4) i ser capaç d’estimular els condròcits (cèl·lules involucrades en la formació del cartílag) per a augmentar la proliferació del cartílag (3) estudis in vitro.

Aquestes propietats converteixen a Indiba en una tecnologia vital per a la regeneració tissular, control de l’acumulació de greix, millora de la cel·lulitis, tractament pre i post cirurgia, cicatrització de les ferides.

Els tractaments amb Indiba han estat coneguts anteriorment amb altres noms, com TEC o TECAR, i algunes persones fins i tot es refereixen a la nostra tecnologia com tecarteràpia. També hem introduït el concepte del ProionicSystem.

La recerca i l’ús de Indiba no es limiten als éssers humans i també es poden usar per a aplicacions en animals per a millorar el rendiment, prevenir lesions i accelerar la seva recuperació.

Articles recents

Skip to content