Mans de Sant

Què és el massatge fisioterapèutic?

Basat en el mètode Benjamin, es tracta d’un compendi de diferents tècniques com el quiromassatge, el drenatge limfàtic, el massatge transvers profund, la crioteràpia o la tècnica de Neas entre altres, que han estat estudiades i desenvolupades de forma exclusiva per l’equip de Mans de Sant, el centre de fisioteràpia de referència a Sant Cugat, creant, el massatge fisioterapèutic.

Tipus de massatge:

-Terapèutic especialitzat

L’objectiu d’aquest massatge és curar lesions molt definides i localitzades, o bé perquè estan es una zona concreta del cos com el massatge d’esquena, o bé perquè responen a un tractament puntual com el massatge per embarassades.

-Terapèutic de manteniment:

Pot ser un massatge corporal o local, però que en qualsevol cas, incidirà principalment en la zona del cos que estava lesionada, per tal d’evitar possibles recaigudes.

-Terapèutic relaxant:

Massatge corporal on predominen tècniques de massatge més sedants, per tal d’aconseguir un estat de calma, molt adient per tractar estats emocionals alterats, nervis, insomni, estrès….

Com són els nostres tractaments?

En primer lloc, detectem el tipus de lesió de que es tracta i valorem a quina fase de desenvolupament està. A partir d’aquí, fem una recomanació del tractament més adient per cada pacient, segons les seves necessitats, per tant, cada proposta de tractament és exclusiva i es fa de forma personalitzada.

Beneficis del massatge fisioterapèutic

El resultat més immediat és la disminució del dolor. De de la primera sessió podem experimentar una millora dels símptomes de la lesió. Aquest fet és molt important, ja que incrementa considerablement la nostre qualitat de vida.

El seu principal benefici però, és la recuperació de la lesió i per tant, el retorn al estat normal sense dolor. A més a més, seguint les pautes del tractament personalitzat, aconseguirem no recaure en la mateixa lesió.

Un altre conseqüència positiva d’aquesta tècnica, és el grau de relaxació que anem obtenint, a mida que avança el tractament. Aquest estat més pausat i relaxat, repercuteix directament en la nostra salut, baixant el nivell d’estrès, d’ansietat, d’insomni i millorant els símptomes de malalties psicosomàtiques.

Articles recents

Skip to content