Mans de Sant

Quatre mites sobre la fisioteràpia

Mans de Sant, creiem en l’educació i en desmuntar els mites per a oferir-te una visió realista de la fisioteràpia.

Amb el nostre enfocament professional, personalitzat i orientat a resultats, estem aquí per a ajudar-te a superar els mites i a gaudir dels beneficis de la fisioteràpia.

Compta amb nosaltres per a la teva salut i benestar!

La fisioteràpia és només per als esportistes (mite)

La fisioteràpia és beneficiosa per a tothom independentment del teu nivell d’activitat física. A Mans de Sant entenm que tothom pot beneficiar-se de les teràpies fisioterapèutiques per alleujar el dolor, millorar la mobilitat i promoure una òptima salut muscular i articular.

La fisioteràpia només tracta lesions agudes (mite)

La fisioteràpia no es limita a les lesions agudes. També podem ajudar-te amb afeccions cròniques com l’artrosi, les migranyes o els problemes de postura. A Mans de Sant, el nostre enfocament terapèutic abraça una àmplia gamma de condicions per proporcionar-te el suport i la cura que necessites.

La fisioteràpia és dolorosa (mite)

Tot i que en algunes ocasions puguis experimentar una certa molèstia durant el tractament, la fisioteràpia no ha de ser dolorosa. Els nostres fisioterapeutes s’adapten a les teves necessitats i comoditats, utilitzant tècniques i intensitats que siguin adequades per al teu cos i tolerància.

La fisioteràpia no té efectes a llarg termini (mite)

La fisioteràpia pot tenir beneficis a llarg termini. Amb els nostres tractaments i guia adequada, t’ajudarem a millorar la teva postura, prevenir lesions recurrents, mantenir la mobilitat i millorar la teva qualitat de vida en general.

Articles recents

Skip to content