Mans de Sant

Protocol de treball amb Cool Roller

Ivan Alòs t’explica cada un d’aquests passos de el protocol, les tècniques amb el Cool Roller que pots utilitzar per a cada un i com aplicar (utilitzant com a patologia ara una contractura de romboides, trapezi i infraespinós).

Per treballar qualsevol lesió (contractures, tendinitis, punts de gallet, etc.) o qualsevol tipus de pacient (atleta, adult gran, etc.) amb el Cool Roller i el Criomassatge Terapèutic en Sec, cal saber com es treballa amb ell. És per això que el fisioterapeuta Ivan Alòs t’explicarà en aquest vídeo com és el protocol de treball que s’utilitza a nivell clínic amb el Cool Roller.

Aquest protocol de treball consisteix en:

Relaxació inicial de la musculatura (amb les mans, directament amb el Cool Roller o una combinació de tots dos). Treball de la lesió amb massatge transvers profund (semblant al massatge de Cyriax, la característica és la profunditat, però molt més dinàmic i sense insistir en un lloc en concret). Massatge profund, amb les combinacions de fred i calor a el mateix temps (per relaxar més la musculatura, major aportació sanguínia i major aportació d’oxigen als teixits). Treball dels punts de gallet. Treball de les fàscies (per acabar de relaxar tota la musculatura). Relaxació de la zona amb contrast fred-calor

 Una massatge amb fisioterapia amb Cool Roller a Sant Cugat

Articles recents

Skip to content