Mans de Sant

Pressoteràpia per avançar la recuperació

La pressoteràpia es coneix com el procediment d’aplicar pressions d’aire sobre diferents parts del cos per a millorar el drenatge de la sang, recuperar l’elasticitat de la pell i l’oxigenació dels teixits. Aquest tractament és únicament utilitzat per a lesions que no siguin de gravetat.

Mans de Sant, especialistes en massatge esportiu, lesions i tractaments de mal d’esquena, ha incorporat un complement molt efectiu per descarregar les cames i activar la circulació: es tracta dels sistemes de pols de recuperació Normatec: un tractament utilitzat per esportistes d’elit, sobretot del món del futbol i del bàsquet.

Mans de Sant posen a l’abast de tots els seus pacients aquests dispositius de compressió dinàmica dissenyats per a la recuperació i rehabilitació i així ajudar a recuperar-se més ràpidament entre els entrenaments i després de les competicions. S’utilitza l’aire comprimit per fer massatges a les extremitats, la mobilització de fluids, i accelerar la recuperació amb el sistema d’impulsos.

La recuperació amb NormaTec et permetrà aconseguir més. Maximitza el teu entrenament i descobreix el teu nou PR amb la tecnologia patentada per NormaTec.

La sèrie 2.0 funciona de dues maneres: alta tecnologia per a l’escalfament i un sistema de pulsació dinàmica per a una recuperació més ràpida després de l’entrenament o cursa

En lloc d’utilitzar la compressió estàtica (pressionant) per a transportar el fluid fora de les extremitats, la tecnologia de pols NormaTec utilitza compressió dinàmica (pulsació).

L’acció pulsant patentada imita més eficaçment el bombament muscular de les cames i els braços, millorant en gran manera el moviment de fluids i metabòlics de les extremitats després d’un entrenament intens.

 Fisioterapia presoterapia sant cugat

Articles recents

Skip to content