Mans de Sant

Presents al torneig solidari Rosaweek a Sant Cugat

El torneig de pàdel solidari Rosaweek de pàdel del Club Tennis Natació Sant Cugat ha posat punt final a la seva 4a edició, el diumenge 3 d’octubre, després de 9 dies de competició. En ell, han participat 150 parelles, en 11 categories diferents, i de moment, s’han recaptat 10.800 euros per combatre la leucèmia. Mans de Sant, el centre de fisioteràpia de Sant Cugat, ha estat present en aquest torneig que està encaminat a la captació de fons per lluitar contra la leucèmia i a sensibilitzar sobre la importància de la donació de medul·la òssia.

L’esport i la solidaritat van de la mà en aquest projecte que va impulsar inicialment l’Eloi Sastre en record de la seva mare, Rosa Maria Solsona, qui va morir a causa d’una leucèmia quan tenia 60 anys. Des del primer moment, el nostre Club va donar suport a la iniciativa, que posa en valor la generositat de les persones donants de medul·la. Per combatre aquesta malaltia és especialment important comptar amb la generositat dels altres, donants anònims.

Però també és molt important estar ben informat. Aquest dos són els principals objectius del projecte anomenat “Rosaweek” en homenatge a la Rosa Maria Solsona. Volem que tothom s’encomani de l’esperit “rosa” i de tot el que comporta: solidaritat, generositat, lluita, suport…

En l’apartat esportiu, s’han disputat fins a 11 categories: 1a, 2a, 3a i 4a en el cas de masculí i mix i 2a, 3a i 4a en el cas del femení. Amb això Carlos Gironella i María Navarro han estat els vencedors de la 2a mixta, Mónica Gómez i Gemma Fernández ho han estat de la 2a femenina, mentre que Alfons Rodríguez i Guillem Fláquer han guanyat la 2a masculina, a l’espera que es disputin la 1a masculina i mixta.

Tota la recaptació anirà destinada a la investigació de la leucèmia de l’Hospital Sant Joan de Déu amb la col·laboració del Banc de Sang i Teixits.

 Fisioterapeuta al Rosaweek a Sant Cugat

Articles recents

Skip to content