Mans de Sant

Physium, tractament indolor en exclusiva a Sant Cugat

Mans de Sant, el centre de fisioteràpia de referència de Sant Cugat del Vallès, té en exclusiva per als santcugatencs Physium. Es tracta d’una metodologia de treball, concretament, el Mètode Saló Darder, aplicat a través d’una màquina d’última generació.

Són molts els avantatges que aportar Physium no només per al pacient, sinó també per als fisioterapeutes. En aquest sentit, als professionals, els hi permet buscar la causa d’una patologia, detectar-la, tractar-la i solucionar-la; obtenir resultats des de la primera visita; treballar sense pràcticament l’ús de les mans, passant a realitzar molts dels seus tractaments assegut i sense dolor ni desgast de les seves mans.

Els seus tractaments són indolors tant per al professional que els apliqui com per al pacient, a més de no ser invasius i sense efectes secundaris. Els processos de Physium tenen una base terapèutica i funcionen de forma natural, fisiològica, sense estímuls elèctrics ni ultrasònics. La metodologia de treball, inclou protocols personalitzats per a cada patologia. Aquests protocols, establerts per Multitherapy Methodology, són el resultat de molts anys d’estudi i investigació en el centre d’investigació de Multitherapy Body Plus.

Entre el ventall que li ofereix Physium, destaquen els tractaments i resultats en:

– Test de diagnòstic biomecánic per trobar la lesió primària.

– A nivell muscular: Eficàcia , rapidesa i solidesa dels resultats.

– Efecte Fibrólisis produït per l’efecte mecànic executat sobre els diferents plànols.

– Tractament de lesions profundes de forma indolora i amb màxima precisió i control.

– En tractar una lesió realitza una hiperèmia a la zona, millorant la nutrició i hiperoxigenació del teixit lesional, accelerant el procés de regeneració.

– Tractament de la fibrosis postquirúrgica amb resultats des de la primera visita.

– A nivell neurològic – Tracta compressió / Esternosis d’un tram nerviós.

– Acceleració del procés de recuperació muscular en esportistes.

– Tractament indolor – tant per al pacient com per al professional.

– Tractament de la rotació vertebral perduda amb els anys, amb resultats des de la primera visita.

– Incontinència urinària – Pèrdues d’orina – Sòl pelvià.

– Durabilitat dels efectes beneficiosos aconseguits.

Els resultats de Physium són inqüestionables, perquè apareixen de forma immediata en la primera visita. És per això que els convidem a provar els efectes d’aquesta màquina personalment al nostre centre de Sant Cugat del Vallès.

Articles recents

Skip to content