Mans de Sant

Nou sistema contra les arrugues, taques i marques a la pell

ins de les teràpies de fisioestética, Mans de Sant ha incorporat una nova màquina: Diamond Dermabrasió. D’aquesta manera el centre de fisioteràpia de referència a Sant Cugat del Vallès, ofereix una altra possibilitat als pacients per a tractar la seva pell d’una forma innovadora i saludable. La microdermoabrasió amb punta de diamant elimina la capa superficial de la pell. D’aquesta manera, es tracten les arrugues, les taques i les marques.

Com funciona?

És una millora creativa de la dermabrasió microcristal·lina. La dermabrasión de diamant proporciona un reacabat no quirúrgic de la pell.

Procedir, mitjançant l’ús de caps de diamant estèril per a abraçar o fregar la capa superior de la pell, a continuació, aspirar les partícules juntament amb

Qualsevol brutícia i pell morta de nou. Aquest procediment elimina els residus de la pell, les imperfeccions, les taques, les arrugues i les indesitjades, o la pigmentació en la pell.

Ús moderat de la dermabrasión de diamants, acompanyada de productes de la pell que penetren a través de la capa superior de la pell que aconsegueix el nivell de dermis ajuda a reposar nutrients naturals, restaurar l’activitat cel·lular i promoure la salut de la pell.

Què es beneficiarà d’aquesta màquina de dermabrasió de diamants?

Aquest procediment elimina les deixalles de la pell, les imperfeccions, les taques, les arrugues i la pigmentació no desitjada en la pell. Moderat ús de la dermabrasió de diamants, acompanyar amb productes de la pell que penetren a través de la capa superior de la pell que aconsegueixen el nivell de dermis.

Ajuda a reposar nutrients naturals, restaurar l’activitat cel·lular i promoure la salut de la pell.

Ara només queda posar-se a les mans dels fisioterapeutes de Mans de Sant per a rejovenir la pell.

Articles recents

Skip to content