Mans de Sant

Més de vint anys de fisioteràpia amb les millors mans

Ja fa més de vint anys que Mans de Sant té cura de la salut dels santcugatencs. Però qui hi ha al darrere de les millors mans de la ciutat? Doncs un equip de professionals preparats i formats en el massatge fisioterapèutic. De fet, aquesta és la clau que fa que Mans de Sant sigui el centre de fisioteràpia de referència a Sant Cugat. Basat en el mètode Benjamin, el massatge fisioterapèutic és un conjunt de diferents tècniques com el quiromassatge, el drenatge limfàtic, el massatge transvers profund, la crioteràpia o la tècnica de Neas entre altres, que han estat estudiades i desenvolupades de manera exclusiva.

Amb una dilatada experiència com a fisioterapeuta i com a gerent de Mans de Sant, Ivan Alòs, i el seu soci, Pedro Valverde, han fet massatges a centenars de persones. “El que més m’agrada de la meva professió és poder ajudar a la gent”, explica. Amb el seu enfocament personalitzat i la seva àmplia experiència, ha ajudat a molts pacients a superar els reptes físics i tornar a fer les activitats que estimen.

.

I és que els fisioterapeutes de Mans de Sant apliquen tant a les seves instal·lacions situades al passeig de Francesc Macià, 62 com a domicili protocols d’atenció que asseguren fer una bona detecció de les necessitats i d’aquesta manera trobar la millor solució per cada cas. En aquesta feina, les secretàries Elena Boix i Mercè Folch fan una funció essencial en l’atenció dels pacients..

De fet, el secret de l’èxit de l’efectivitat de Mans de Sant és que actuen sobre l’arrel de gran part dels dolors d’esquena: els lligaments. Els seus tractaments es basen a desinflamar, relaxar, recuperar i enfortir músculs i lligaments. “Som fisioterapeutes caçadors de lligaments lesionats”, afirma Ivan Alòs.

La innovació és un altre dels eixos del centre fisioterapèutic. En aquest sentit, Ivan Alòs va crear Cool Roller. Es tracta d’una eina de massatge que permet aplicar el principi del contrast fred-calor d’una manera còmoda per al pacient al qual se li aplica i pel terapeuta que l’utilitza,

Els massatges amb les millors mans és el senyal d’identitat de Mans de Sant. Tot i això, Mans de Sant compta amb la tecnologia més actual: ones de xoc, radiofreqüència Indiba, Neas, Physium, punció seca ecoguiada, ecografia, entre altres.

Mans de Sant continua la seva renovació. Recentment, ha canviat la seva imatge i ha millorat les seves instal·lacions, amb un consell per a tots els santcugatencs: “No deixis que el dolor t’impedeixi fer allò que vols fer”.

 Massatge de fisioteràpia a Mans de Sant

Articles recents

Skip to content