Mans de Sant

Mans de Sant recupera corredors a la Cursa RAC1

Èxit de la Cursa RAC1 i èxit de Mans de Sant com a centre de fisioteràpia d’aquesta prova que s’ha celebrat avui a Sant Cugat del Vallès. Els fisioterapeutes de Mans de Sant han recuperat els participants en aquesta cursa que han fet un traçat de cinc quilòmetres pels llocs més emblemàtics de la nostra ciutat.

Els fisioterapeutes han tractat bàsicament de descarregar els participants. La majoria d’ells presentaven sobrecàrrega a les cames després de fer l’exigent cursa. Durant tot el matí s’han format cues de persones que esperaven pacientment el seu torn per rebre el massatge.

Una marea vermella ha inundat Sant Cugat des de les 9.30 h amb el tret de sortida des de l’avinguda Pla del Vinyet amb més de 3.000 participants disposats a gaudir del paisatge del Club de Golf Sant Cugat, del centre històric amb el Monestir com a imatge idíl·lica i d’un exigent traçat de cinc quilòmetres.

Després de la cursa, un dels corredors, en Guillem afirmava que “gràcies a aquest massatge podria a tornar a córrer cinc quilòmetres més”. La Gemma també explicava que el tractament li havia anat molt bé: “Tenia una contractura en un quadríceps i ara el noto més relaxat”

Pel que fa a la competició, A la categoria masculina, el santcugatenc Aleix Serra s’ha imposat amb un frec a frec amb un altre santcugatenc Pepe Díaz. Serra ha superat en cinc segons a Díaz amb una marca de 15 minuts i 18 segons. El santcugatenc es mostra satisfet pel triomf, tot i ser la primera cursa de la temporada. A la categoria femenina, triomf autoritari de la santcugatenca Elisa Melilli amb una marca de 17 minuts i 41 segons. Melilli, molt contenta per guanyar a casa seva.

La Cursa RAC1 ha passat a la història de l’esport santcugatenc com la més nombrosa de les organitzades a la nostra ciutat.

 Fisioterapeutes recuperant els corredors a Sant Cugat

Articles recents

Skip to content