Mans de Sant

Mans de Sant incorpora la maderoteràpia

Mans de Sant Mans de Sant ha incorporat una nova teràpia que aquesta molt de moda. Ara que estem molt prop de les festes nadalenques, tenim una excusa per a cuidar-nos més. Encara que sempre és un bon moment per a pensar en el nostre benestar personal. Amb la maderoteràpia podem aconseguir-ho. A més, en Mans de Sant, el centre de referència de Sant Cugat del Vallès, combinem aquesta teràpia amb altres tècniques.

Però què és la maderoterapia?

La maderoteràpia, és una teràpia que ajuda a reduir els nivells d’estrès, activa la renovació cel·lular, reafirma i tonifica el cos, ajuda a modelar el contorn corporal i a més de tot això, és positiva per a prevenir o disminuir, els dolors d’origen muscular que poden produir-se a l’esquena o en el coll amb els mals hàbits diaris. Es tracta d’una tècnica de massatge basat en la utilització de diversos instruments fabricats en fusta amb diferents formes i grandàries, dissenyats per a adaptar-se a diferents formes del cos. Encara que es tracta d’una pràctica de bellesa recentment coneguda, la veritat és que va néixer fa milers d’anys a Orient.

Els massatges en zones específiques del cos ajuden a desaparèixer greix acumulat

i tonificar els músculs. És un tractament per a evitar la retenció de líquids i la cel·lulitis, a més d’eliminar toxines i reduir volum. Encara que el seu ús al principi no era terapèutic, la veritat és que, amb el pas dels anys, s’han descobert els múltiples beneficis que tenen sobre l’organisme. De fet, a més de poder gaudir del tractament en centres d’estètica, la teràpia amb fusta és una eficaç eina per a fisioterapeutes de mig món.

El tractament de maderoteràpia sol dividir-se en tres fases, en la primera es fa un massatge limfàtic per a preparar la pell després del qual es comença amb un massatge amb olis essencials reductors. La tercera i última fase és en la qual es realitza el massatge amb aparatología de fusta. Els principals són el corró llis, que activa el sistema circulatori i limfàtic, o la copa sueca, que ajuda a tractar l’adipositat i a modelar.

Aquests són alguns dels seus beneficis en la salut:

  • Millora la circulació sanguínia.

  • Ajuda a combatre les contractures musculars.

  • Redueix els nivells d’estrès, per la qual cosa dóna pas a una sensació de benestar.

  • Regula la circulació limfàtica.

Quant al vessant estètic, aquests són els seus beneficis:

  • Tonifica i reafirma la pell.

  • Elimina la cel·lulitis i les toxines.

  • Redueix el greix localitzat d’unes certes zones del cos, com les cuixes o l’abdomen, entre altres.

 Una fisioterapeuta hace terapia con maderoterapia

Articles recents

Skip to content