Mans de Sant

Mans de Sant, fisioteràpia al Club Natació Sant Cugat

Mans de Sant ha obert una cabina dins del Club Natació Sant Cugat per fer massatges als socis d’aquesta entitat. Aquesta és una de les novetats del centre de fisioteràpia de referència de Sant Cugat.

El club ofereix aquest nou servei de fisioteràpia de primera qualitat enfocat en actuar sobre l’arrel de gran part dels dolors d’esquena, lligaments i problemes musculars.

L’equip professional de Mans de Sant està integrat per un conjunt de fisioterapeutes, formats específicament per dur a terme les tècniques que ens porten al millor resultat i al benestar dels socis. Entre les patologies que es tracten entre els socis de calsificacions, fascitis plantar, esperons calcanis, ruptures fibril·lars, esquinços, bursitis, tendinitis, túnel carpià, síndrome piramidal, massatge esportiu, tractament de cevicals lumbars, tractament dorsal, Massatge de descàrrega, epicondilitis i totes les lesions esportives.

En aquest marc, Mans de Sant ha arribat a un acord de col·laboració amb l’empresa Prohabits, per ajudar a recuperar els pacients del Club Natació Sant Cugat. Prohabits és un mètode per a canviar i millorar els teus hàbits diaris, que té en compte els tres àmbits més importants per a portar una vida saludable i ser feliç; l’activitat física, un benestar emocional i una alimentació equilibrada.

 Mans de Sant arriba amb acord amb Prohabits

Articles recents

Skip to content