Mans de Sant

Mans de Sant, fisioterapia a la Cursa de RAC1

Mans de Sant torna a demostrar una vegada més que és el centre de fisioteràpia de referència a Sant Cugat del Vallès. De fet, els fisioterapeutes de Mans de Sant faran massatges de franc als participants de la Cursa de RAC1,que se celebrarà el 16 d’octubre al municipi.

L’equip de fisioterapeutes estaran esperant els corredors quan superin la meta per fer-los un massatge de descàrrega de cames perquè la seva recuperació sigui el més ràpida possible després de l’esforç de la prova. Com sempre aplicaran el massatge fisioterapèutic i eines com Cool Roller.

La 7a edició que passarà pels punts més emblemàtics de la ciutat a través de cinc quilòmetres. Entre ells, el Monestir, que dona imatge a la samarreta d’aquesta edició amb el rosetó. La cita es combinarà també amb una jornada de ràdio, que acompanyarà els corredors.

L’horitzó està posat en els 2.500 participants de la Sant Silvestre del 2012. Els organitzadors esperen superar aquesta xifra per a una cursa que té el seu màxim ens els 5.500 corredors de la primera edició a Barcelona.

És la primera vegada que La Cursa de RAC1 té lloc al Vallès Occidental. Des de Sant Cugat. De fet, el recorregut, que arrencarà a l’avinguda del Pla del Vinyet a les 9.30 hores, portarà els corredors a espais com Torre Negra, el Monestir, edificis modernistes, el Mercat Vell, el Teatre-Auditori i el camp de golf, entre d’altres.

La jornada es combinarà amb ràdio en directe. Com ha explicat el director de RAC1, Jaume Peral, el programa ‘Via Lliure’ visitarà Sant Cugat per a l’ocasió i s’emetrà des de la plaça de Victòria dels Àngels, davant del Teatre-Auditori. És per això que Peral ha animat tothom a participar-hi.

D’aquesta manera, Sant Cugat agafa el relleu a ciutats com les quatre capitals de les demarcacions catalanes, a més d’Igualada i Badalona.

Mans de Sant, és el centre de fisioteràpia de referència a Sant Cugat, especialitzat en massatge fisioterapèutic i massatge esportiu. De fet, som els fisioterapeutes oficials de les curses que s’organitzen a la ciutat com la Mitja Marató de Sant Cugat, les Milles de Valldoreix, la Barcelona Trail Races i en altres ciutats com la Mitja Marató de Barcelona. També estem presents en tornejos de pàdel i tennis que organitzen entitats santcugatenques amb les quals tenim acord com el Club de Tennis Natació Sant Cugat i el Club Esportiu Valldoreix. En aquest sentit, tenim una vinculació social i institucional molt estreta amb la ciutat.

Entre els nostres pacients hi ha esportistes com Gemma Mengual, Laura Roca, Àlex Corretja, Núria Gomà, Paula Eyheraguibel, Mònica Aguilera i Ivó Giner, entre d’altres.

 Mans de Sant oferirà fisioteràpia a la cursa de Sant Cugat / RAC1

Articles recents

Skip to content