Mans de Sant

Mans de Sant fa un regal al primer nadó de Sant Cugat

Sant Cugat ha donat la benvinguda oficial al primer nadó nascut a la ciutat enguany, Lola Reig Amor. Mans de Sant, el centre de fisioteràpia de referència a Sant Cugat del Vallès, va fer un regal a la família de la petita.

Es tracta de la iniciativa El primer nadó de l’any de Sant Cugat, que ja suma 23 edicions. La proposta compta amb el patrocini del Grup Catalana Occident, el suport de l’Ajuntament de Sant Cugat, l’hotel El Sant Cugat i la col·laboració de comerços i empreses locals. Durant l’acte, el gerent de Mans de Sant, Ivan Alòs, va fer entrega de dos massatges i un body per al nadó amb un disseny exclusiu del centre de fisioteràpia.

L’hotel El Sant Cugat ha estat l’escenari on s’ha celebrat la recepció de la Lola, acompanyada pels seus pares, Jose Maria i Núria. La Lola Reig Amor va néixer el 2 de gener a la 1.42 h i és el primer nadó inscrit a Sant Cugat aquest any al Registre Civil.

A l’acte d’entrega dels obsequis hi han assistit representants dels comerços i entitats col·laboradores, a més de l’alcaldessa, Mireia Ingla. L’alcaldessa ha agraït la iniciativa, que “és una de les xules” que es fan a la ciutat, i ha destacat que “és un plaer contribuir”.

 Ivan Alòs de Mans de Sant mostra el regal

Articles recents

Skip to content