Mans de Sant

Mans de Sant en el Super Gran Slam de pàdel

El Club Esportiu Valldoreix ha celebrat la 12a edició del Super Gran Slam de pàdel, que entre el 15 i el 22 de maig. Les pistes del club valldoreixenc han acollit els millors palistes en un torneig que dona punts per al rànquing de la Federació Catalana de Pàdel. Mans de Sant, com a centre de fisioteràpia de Sant Cugat, ha estat present en aquesta edició per oferir el millor servei fisioterapèutic als participants.

El Club Esportiu Valldoreix continua amb la seva aposta per acollir competicions de renom. El Gran Slam ja és un clàssic al club valldoreixenc. La parella Enric Sanmartí- Anton Sans i Aranzazu Osoro- Nelida Brito són els vigents dominadors de la prova.

Les finals es van fer el diumenge 22 de maig a les 10 hores i es van emetre per streaming a través del canal de youtube de la Federació Catalana de pàdel. L’objectiu de l’organització era arribar a les 250 parelles.

Les categories han estat en funció dels inscrits, tot i que s’espera comptar amb 1a, 2a, 3a i 4a Masculina i 1a i 2a Femenina. A més, hi va haver premis en metàl·lic amb valor de 7.000 euros per als participants de les categories més altes.

Finalment, l’edició d’enguany han comptat amb les Jornades del Pàdel Català, el dissabte 21 de maig al matí, unes jornades en les quals hi va haver xerrades sobre les xarxes socials, la psicologia en el pàdel o el canvi del tennis al pàdel, entre altres.

Articles recents

Skip to content