Mans de Sant

Mans de Sant al torneig solidari Rosaweek

El Club Tennis Natació Sant Cugat va acollir un any més el torneig de pàdel solidari RosaWeek, que es va disputar a les instal·lacions del club santcugatenc entre el dissabte 6 i el diumenge 14 de maig. L’objectiu del torneig era recaptar fons per combatre la leucèmia, després que el creador de la iniciativa, Eloi Sastre, perdés a la seva mare el 2010 per aquesta malaltia.

En aquesta edició es van disputar fins a un total de 12 categories: sub-16, 1a, 2a, 3a i 4a Masculina, 1a, 2a, 3a i 4a femenina i 1a, 2a i 3a mix i cada dupla jugarà un mínim de 2 partits. En la darrera edició van participar 160 parelles i es van recaptar 13.410 euros per a l’Hospital Sant Joan de Déu per ajudar a la donació de medul·la òssia i la investigació de la leucèmia.

En aquesta edició, Mans de Sant, el centre de fisioteràpia de referència a Sant Cugat, hem estat present per oferir massatges de descàrrega als participants, aportant el nostre granet de sorra perquè gaudissin d’una experiència esportiva plena de benestar i suport. També vam tenir l’honor de participar en l’entrega de premis als guanyadors de cada categoria, celebrant els seus èxits i reconeixent la seva dedicació.

Aprofitem aquesta oportunitat per agrair al Club Tennis Natació Sant Cugat per confiar en nosaltres i donar-nos l’oportunitat de ser part d’aquest projecte tan meravellós. Ens sentim profundament feliços de poder ajudar les persones i contribuir al benestar de la comunitat

Participar en esdeveniments com aquests ens recorda la importància de treballar junts i donar suport als altres. Cadascun de nosaltres té el poder de fer una diferència en la vida dels altres, i això és el que ens impulsa a seguir endavant. Estem compromesos a continuar col·laborant en iniciatives que promoguin el benestar i la solidaritat.

Articles recents

Skip to content