Mans de Sant

Mans de Sant, al concurs TOT Fotoportada a Sant Cugat

Mans de Sant ha estat participat un any més en el concurs TOT Fotoportada, que enguany celebrava el 25è aniversari. El centre de fisioteràpia de referència a Sant Cugat ha aportat tres massatges per als premiats. El gerent de Mans de Sant, Ivan Alòs, ha estat present en el lliurament dels guardons.

L’acte es va celebrar a la plaça de Barcelona i va comptar amb la presència de més de 170 persones. La imatge Clareja a la platja de Muro – Mallorca, de Jordi de Febrer de Olives, va ser la vencedora de la categoria web, mentre que Las puestas de sol en Cala Vadella, de @jadraque77, ha estat la guanyadora de la categoria Instagram.

En aquesta edició s’han presentat més de 1.000 fotografies entre la categoria web i Instagram, i s’han repartit més de 8.000 euros en premis entre sopars, nits en hotels i spas, massatges o xecs de compra per a botigues locals, entre altes. L’acte, que ha reunit més d’un centenar persones, també ha donat el tret de sortida de l’exposició amb totes les fotografies, les quals es podran veure durant un mes a la plaça de Lluís Millet, a la plaça de Barcelona, a la plaça de Can Quitèria i a la plaça d’Octavià.

L’alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, ha agraït els anys que fa que dura el concurs: “el moment ideal en què recordem les vacances”, ha dit. “Totmedia fa ciutat. Moltes de les cites que tenim al calendari santcugatenc estan protagonitzades per la família de Totmedia”. A més, Ingla ha reconegut que Sant Cugat té “grans fotògrafs i fotògrafes” i ha celebrat que en aquesta tradició treballi amb el teicit comercial de la ciutat.

Guanyadors de la 25a edició

En aquesta 25a edició han participat més de 1.000 fotografies, entre web i Instagram. Així doncs, Clareja a la platja de Muro-Mallorca, de Jordi de Febrer de Olives, ha estat la vencedora de la categoria web, mentre que Al límit de l’oceà · Platja del Trabucador, d’Arnau Romaní Capdevila, ha estat segona i Ocàs a Cavalleria · Menorca, de David Pedrerol Lechuga, ha estat tercera.

Pel que fa a la categoria Instagram, la fotografia vencedora ha estat Las puestas de sol en Cala Vadella, de @jadraque77. A més, Ciao agost, de @bayonafoto, ha estat segona, mentre que Miradas que resultan familiares, de @betta_sp, ha sigut tercera.

El TOT Fotoportada Hospital Universitari General de Catalunya ha comptat per segon any amb el premi popular. En aquesta ocasió, la fotografia guanyadora ha estat Kung Fu, de Laia Castell, en una votació en la qual han participat més de 1.600 lectors del TOT Sant Cugat. Consulta aquí totes les fotografies guanyadores i els seus premis.

Articles recents

Skip to content