Mans de Sant

La recuperació més ràpida amb Normatec

Normatec és el líder en recuperació ràpida, els sistemes donen un avantatge competitiu als atletes de l’elit i entrenadors del món. L’objectiu d’aquest sistema és establir la recuperació com una part integral de la formació de tots els atletes, i creiem que els sistemes Normatec són la millor manera d’aconseguir això.

Els sistemes de pols de recuperació Normatec són dispositius de compressió dinàmica dissenyat per a la recuperació i rehabilitació. Tots els nostres sistemes utilitzen la tecnologia patentada de pols Normatec per ajudar els atletes a recuperar-se més ràpid entre els entrenaments i després de l’actuació.

A Mans de Sant posem a l’abast de tots els nostres pacients aquest innovador sistema de recuperació que utilitzen els esportistes d’elit. Els sistemes inclouen una unitat de control i els arxius adjunts que entren a les cames, els braços o els malucs. Ells fan servir aire comprimit per donar massatges a les seves extremitats, la mobilització de fluids, i accelerar la recuperació amb el nostre Normatec patentat patró d’impulsos de massatge. Quan utilitza els sistemes, primer experimentar un cicle de pre-inflat, durant el qual els arxius adjunts connectats es modelen a la forma exacta del cos.

La sessió començarà llavors mitjançant la compressió dels peus, les mans, o quàdruple superior (depenent de quin arxiu adjunt que estigui utilitzant). Igual que en el pastat i acariciant fet durant un massatge, cada segment de la unió en primer lloc comprimir de manera polsant i després deixeu anar. Això es repetirà per a cada segment de la unió com el patró de compressió s’obre camí fins a la seva extremitat.

A Mans de Sant es pot demanar una visita per demanar una sessió de recuperació amb Normatec al millor preu. Per als runners, trailrunners, jugadors de pàdel, futbolistes, tennistes, entre d’altres esportistes, aquest sistema és un valor competitiu que no es pot deixar escapar.

 Fisioterapia amb Normatec a Sant Cugat

Articles recents

Skip to content