Mans de Sant

Jornada per recaptar fons per a la investigació de l’ELA

El Club Tennis Natació Sant Cugat va acollir ahir diumenge el Juga-te-la, una jornada benèfica en homenatge a Kiku Costa (membre del club santcugatenc) per recaptar fons per a la investigació de l’ELA per l’Hospital Vall d’Hebron. Durant la jornada, els socis de l’entitat podran participar en diferents activitats fent un donatiu en format d’inscripció i hi haurà un partit d’exhibició amb extennistes d’elit. El gerent del centre de fisioteràpia Mans de Sant, Ivan Alòs, ha participat en aquesta jornada.

El tret de sortida del Juga-te-la va ser una passejada solidària per Collserola (8.30 hores) i durant la jornada, se celebrarà una masterclass de ball, spinning o bodypump (10:30 hores), una xerrada de conscienciació sobre l’ELA (11:30 hores), una botifarrada popular (14 hores) i un gran sorteig benèfic (16.30 hores). A més, de 9 a 18 hores, tots els socis interessats jugar a tennis o pàdel.

Durant el Juga-te-la, a més, es va disputar un partit d’exhibició de tenis amb la participació d’Àlex Corretja, Marc López, Pedro Cachín i Juan Lizarriturry. Amb tot, els interessats que no puguin assistir també van participar amb un donatiu amb la Pista 0.

 El gerent de Mans de Sant ha participat en la jornada

Articles recents

Skip to content