Mans de Sant

Higiene postural contra el mal d’esquena

Avui dia és molt habitual patir mal d’esquena, tots hem patit alguna vegada. Recorrer a teràpies que ens ajudin a superar aquests episodis és habitual. Mans de Sant, és el centre de fisioteràpia a domicili de referència a Sant Cugat del Vallès, i som professionals en tractar mals d’esquena.

Per això, sabem que una bona prevenció és tant important com el tractament. Mans de Sant vol participar en l’educació postural dels nens per generar bons hàbits ajudant-los a prendre conciencia de que seure bé,agafar la motxilla correctament, moure una cadira o taula és molt important per evitar aquests dolors. Així com ensenyem bons costums a taula volem que els pares també s’impliquin amb els seus fills a adoptar bones postures, aprenent junts. “El que el meu fill m’ensenya, el que jo li ensenyo és bo pels dos”.

Prevenir males postures

Seure malament, agafar un pes de forma incorrecte, com per exemple, una motxilla, una cadira, moure una taula,…ens pot provocar mal d’esquena. I cada dia algú es fa mal fent les coses malament. Nosaltres volem explicar i ensenyar a tots, nens i pares, com fer-ho bé perquè no tinguin dolor a l’esquena. Prevenir males postures ens ajudaren a prevenir el mal d’esquena.

I per què no fer-ho junts? Jo t’ensenyo i tu m’ensenyes.

 Els fisioterapeutes de Sant Cugat alerten sobre el pes de les motxiles

Articles recents

Skip to content