Mans de Sant

Fotogaleria: Mans de Sant a la Mitja Marató de Sant Cugat

La Mitja Marató de Sant Cugat ha tornat i Mans de Sant també ho ha fet com sempre. L’edició número 36 de la cursa ha arriba aquest diumenge amb 964 atletes inscrits per a la cursa de 21 quilòmetres, 372 per al traçat de 10 i 276 per al de 5; són més de 1.600 participants entre totes les categories. Les curses han començat a l’avinguda del Pla del Vinyet, davant del Teatre-Auditori, i han acabat a la plaça de la Vila, davant de l’Ajuntament, i han tingut dues franges: a les 9 h serà el torn per a la cursa de 5 quilòmetres; a les 9.30 h es donaran les sortides, a la vegada, dels recorreguts de 21 i 10 quilòmetres.

Després de tres anys d’absència a causa de la pandèmia, la Mitja Marató ha torna a Sant Cugat amb la incorporació de les curses de 10 i 5 quilòmetres, així com un canvi de recorregut per un de més pla per fer-lo més accessible a tothom i passant per als espais més emblemàtics del municipi.

Com sempre els fisioterapeutes de Mans de Sant han estat fent massatges als corredors de totes les distàncies. A través del massatges fisioterapèutic han recuperat de l’esforç als esportistes. Han descarregat cames i malucs dels corredors, que eren les parts més afectades durant els quilòmetres de les curses.

Articles recents

Skip to content