Mans de Sant

Fisioteràpia amb Thumper per relaxar la musculatura

El Maxi Pro Thumper és un aparell patentat a Canadà que és molt eficient per relaxar la musculatura sobre tot de glutis i cames per als esportistes. A més de massatge esportiu, també es molt efectiu com a complement del tractament anticel·lulític. Per aquest motiu, des de fa un any, Mans de Sant ha incorporat aquest màquina per completar els tractaments de fisioteràpia que es fan al centre situat a Sant Cugat del Vallès.

Els fisioterapeutes de Mans de Sant valoren molt aquesta màquina de vibració per ajudar a descarregar cames, que queden molt relaxades. Normalment, es combina amb tècniques de massatges. Una de les característiques que són més preuades del Thumper és que durant el tractament treballen vuit focus al mateix temps i compta amb sis intensitats diferents.

El Maxi Pro va ser dissenyat originalment per quiropràctics per utilitzar en pacients per al treball de teixit tou i per escalfar els músculs abans d’ajust. Avui és d’ús freqüent per fisioterapeutes, massatgistes i entrenadors atlètics per al tractament de fisioteràpia de grans grups musculars. És realment una modalitat professional.

Un massatge Maxi Pro és ràpid i eficaç:

Amb un pes de 3.2 kg, proporciona tota la pressió necessària per proporcionar un massatge profund, fort, sensacional. No hi ha necessitat d’afegir pressió, cal posar-lo a l’àrea de múscul d’elecció i deixa fer la seva feina. L’energia de percussió de tambor penetra en capes de la fàscia, proporcionant al pacient la sensació bona i saludable d’un massatge professional del cap als peus.

Els seus esferes de 8 massatge cobreixen una àrea de massatge gran, ideal per a grans grups musculars. Un massatge de cos complet pren només 5-8 minuts. Petites àrees es poden arribar per inclinació Maxi Pro i través d’un massatge únic.

Ajust de la velocitat de 18 a 35 polsos per segon i profunditat del massatge ajust la perilla de pressió permet la personalització completa per a totes les condicions de tractament. Maxi Pro està dissenyat per dirigir el 95% de la seva energia en els músculs del pacient, no assegurant virtualment cap valoració en les mans del terapeuta. Sense necessitat d’olis o locions.

Articles recents

Skip to content