Mans de Sant

Fisioteràpia a la Mitja Marató de Sant Cugat

Pepe Díaz i Estela Peris han guanyat la 36a edició de la Mitja Marató de Sant Cugat s’ha tenyit de clar color local amb els triomfs dels atletes. El canvi de traçat ha fet augmentar la participació i ha recorregut els principals llocs emblemàtics de la nostra ciutat. Ajuntament i Club Muntanyenc Sant Cugat, organitzadors de la cursa, molt satisfets amb aquesta edició.

Mans de Sant ha estat present un altre cop en aquest esdeveniment. Com sempre, els fisioterapeutes del centre de fisioteràpia de Sant Cugat han recuperat els corredors de les tres curses. Bàsicament, han fet massatges fisioterapèutics de descàrrega en les cames i malucs. Els esportistes que han passat per l’estand de Mans de Sant han valorat molt positivament aquests massatges, que els han permès recuperar-se de l’esforç de la prova.

Pel que fa als guanyadors, Pepe Díaz, santcugatenc i del Runners Espanyol, s’ha imposat amb molta autoritat a la categoria masculina amb un registre d’1 hora, 9 minuts i 12 segons. Peris, de la Unió Ciclista Sant Cugat, també ha dominat la categoria femenina amb una marca d’1 hora, 27 minuts i 17 segons. A la modalitat de cinc quilòmetres, triomf d’Adrià Marín i Sandra Jiménez, i a la de deu, victòries de Javier Cabestre i Shania López. 1.800 atletes han participat en les tres modalitats de la cursa. El regidor d’Esports, Francesc Carol, i l’organitzador de la cursa, Fernando Cortizo, han destacat el canvi de recorregut i les noves modalitats com a claus de l’èxit d’aquesta edició que ha tornat després de dos anys d’absència per la pandèmia.

La Mitja Marató de Sant Cugat continua consolidada en el panorama atlètic català i és la tercera en nombre de participants de tot el país. La principal novetat d’aquesta edició és l’arribada de dues modalitats, la de 10 quilòmetres i la de 5. A les nou del matí s’ha donat el tret de sortida a la cursa de cinc quilòmetres des de l’avinguda Pla del Vinyet. Mitja hora més tard, a dos quarts de deu, s’ha iniciat la de 10 quilòmetres i la de la mitja amb 21 quilòmetres per endavant.

A la categoria masculina, el santcugatenc Pepe Díaz s’ha distanciat ben d’hora i amb un ritme vertiginós ha arribat tot sol a la línia d’arribada. A la categoria femenina, també triomf santcugatenc d’Estela Peris que no ha trobat rival durant el traçat i s’ha imposat amb molta autoritat.

A la categoria de 10 quilòmetres, superioritat total de Javier Cabestre amb 32 minuts i 30 segons. A la femenina, Shania López amb 44 minuts i 25 segons també s’ha endut el triomf.

 El gerent de Mans de Sant amb els guanyadors de la Mitja Marató de Sant Cugat

Articles recents

Skip to content