Mans de Sant

Fer esport amb les millors condicions amb fisioteràpia

Practicar algun esport de manera regular ens ajuda a millorar la nostra qualitat de vida. Ens fa sentir millor, amb més energia a estar més relaxats, a reduir l’estrès diari, etc.

Són tants els beneficis que ens aporta l’activitat física, que fer sovint és un dels principals aliats per a la millora de la nostra salut. Ara bé, la pràctica diària també genera riscos de lesions com a contractures, tendinitis, esquinços, lumbàlgies, sobrecàrregues, etc. Moltes vegades suportem dolors i molèsties pensant que ja se’ns passaran sols, i no fem cas omís dels senyals d’avís que ens dóna el nostre cos.

De fet, el que estem fent actuant així no és res més a anar agreujant un problema físic que, agafat a temps, es pot solucionar de manera ràpida i impedir estar molt temps parat o fent esport en unes condicions desfavorables.

En Mans de Sant, el centre de fisioteràpia de referència a Sant Cugat del Vallès, t’ajudem a no deixar mai de fer esport. Prevenim futures lesions, mantenim el teu cos perquè no baixis el rendiment, i rehabilitem les lesions que puguin tenir perquè tornis a fer al més aviat possible activitat física i recuperar el teu benestar.

En Mans de Sant som especialistes en massatges i tractaments de fisioteràpia. Tractem les lesions del teixit tou aconseguint una recuperació completa de la lesió, i per tant, l’eliminació del dolor i de les molèsties que provoquen.

Combinem tècniques mil·lenàries orientals amb les tècniques occidentals més modernes i avantguardistes per a reparar el teixit danyat els lligaments, restablir el moviment correcte i millorar el flux elèctric del sistema nerviós cap a les vísceres i extremitat.

Recomanem el tractament de fisioteràpia més adequat per a cada pacient, segons les seves necessitats, per tant, cada proposta de tractament és exclusiva i es fa de forma personalitzada.

La tècnica de Cool Roller és la del Criomassatge Terapèutic en Sec, un sistema patentat i desenvolupat en exclusiva per a Mans de Sant.

La tècnica de Cyriax és l’acció directa a la lesió que trenca les adherències del teixit lesionat perquè el propi cos el repari i formi teixit nou i sa.

Els exercicis de potenciació i estiraments, que enforteixen i donen consistència als teixits i eviten recaigudes.

 Massatge de fisioterapia d’un fisioterapeuta a Sant Cugat

Articles recents

Skip to content