Mans de Sant

Fent massatges als participants de la Marxa de la Salut

Els amants de la marxa nòrdica han participat avui la 5a Marxa de la Salut de Valldoreix, que està organitzada pel Club Muntanyenc Sant Cugat. Mans de Sant, com a centre de fisioteràpia de referència a Sant Cugat, ha estat present en aquest esdeveniment. L’objectiu ha estat fer massatges als participants d’aquesta marxa, per recuperar-los

La Marxa de la Salut de Valldoreix es vol convertir en una insígnia del Club Muntanyenc Sant Cugat, que l’organitza, de la mateixa manera que ho és la Marxa Infantil. Així doncs, el club i l’EMD de Valldoreix van fer una crida a participar en la caminada, que va consistir en un recorregut de 10 quilòmetres pel Parc de Collserola. El circuit va passar per l’ermita de la Salut, on hi ha haver avituallament. El recorregut va circular.

Amb tot, l’objectiu d’aquesta Marxa per la Salut, que està inclosa en el calendari de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya, és fomentar un dia de vida saludable apte per a tots els públics, amb el lema “Un dia de marxa, set dies de salut”.

Per ajudar a la recuperació dels esportistes, els fisioterapeutes de Mans de Sant van fer massatges de fisioteràpia. Van consistir sobretot en la descàrrega de cames, que havien acumulat l’esforç dels 10 quilòmetres de la marxa.

 Mans de Sant Massatge fisioterapia Marxa

Articles recents

Skip to content