Mans de Sant

Els avantatges dels massatges amb Thumper Massager

Thumper Massager porta més de 45 anys desenvolupant equips de massatge de percussió. Amb l’ajuda de professionals de la salut, quiropràctics i massatgistes; Thumper va desenvolupar màquines de massatge de percussió de qualitat que són fortes, potents i eficients. La nostra acció patentada Thumping permet que la màquina penetri profundament en els seus músculs, fins i tot sobre la roba, amb una mínima retroalimentació en el mànec. I atès que treballem amb professionals de la salut per a desenvolupar les nostres màquines de massatges, l’acció Thumping es calibra acuradament a un punt dolç de comoditat i eficiència.

Quan es tracta de massatges de teixit profund, la nostra acció patentada Thumping s’endinsa en els músculs. Qualsevol màquina de massatge elèctric que usi per al tractament no ha de causar dolor, ja que pot empitjorar la situació.

Una eina pot proporcionar tots els beneficis d’un massatge: – Augmenta les teves hormones felices – Ajuda amb la recuperació muscular – Millora la circulació – Ajuda a relaxar-te

Els massatges de teixit profund són especialment bons per a millorar la circulació. Com a resultat de l’augment del flux sanguini, escalfa el múscul des de l’interior. D’altra banda, la calor infraroja no és tan eficaç per a escalfar els músculs de manera eficient com l’infraroig que s’escalfa des de la superfície de la pell. Llavors, les màquines de massatge amb calor infraroja són efectius? Depèn. Però l’aspecte infraroig en si mateix no és tan efectiu per a escalfar els músculs en comparació amb un massatge de qualitat en teixits profunds. Per a accelerar el procés d’escalfament dels seus músculs, li recomanem que col·loqui una tovallola calenta en l’àrea a tractar. Això introdueix calor humida en els músculs que també pot augmentar l’elasticitat del teixit i la calor viatja més profund en comparació amb la calor seca.

Quan es tracta d’accessoris, Thumper Massagers no ve amb una àmplia gamma d’accessoris, ja que el cap arrodonit bàsic és bona per a l’ús general. Manté les coses simples i convenients per a l’usuari. És per això que els Thumpers no vénen amb una gran quantitat d’arxius adjunts. Per a un tractament més específic, oferim el Thumper Verve que pot ajudar-lo amb el seu tractament. No obstant això, recordi que els tractaments a domicili són una solució complementària entre les seves visites a un terapeuta de massatges. Aquestes dues «característiques» són els tipus més comuns de trucs que els fabricants de masajeadores sovint inclouen amb els seus masajeadores. Però aquí en Thumper, això és tot el que fem: màquines de massatge. I hem estat fent això durant més de 45 anys. Gaudeix el teu Thumper!

Articles recents

Skip to content