Mans de Sant

Eliminar les contractures provocades per l’aire condicionat

Mans de Sant, el centre de fisioteràpia de referència de Sant Cugat del Vallès, elimina les contractures provocades per l’aire condicionat.

El gerent de Mans de Sant, Ivan Alòs, explica davant de les càmeres de Televisió Espanyola que “el principal problema quan hi ha un contrast tèrmic és que la musculatura es contrau per protegir”. D’aquesta manera, segons Ivan Alòs, “això pot provocar contractures y tortícolis”, entre d’altres afectacions.

Per evitar aquesta situació, Mans de Sant disposa de diferents tractaments de fisioteràpia que són exclusius com el massatge fisioterapèutic, que es un compendi de diferents tècniques com el quiromassatge, el drenatge limfàtic, el massatge transvers profund, la crioteràpia o la tècnica de Neas entre altres, que han estat estudiades i desenvolupades de forma exclusiva per l’equip de fisioterapeutes de Mans de Sant. A més, som els creadors de Cool Roller, l’única eina que barreja el massatge en profunditat amb l’aplicació de fred en sec.

En aquest reportatge al Telediario de TVE, es feia reportatge a l’onada de calor per la qual estem travessant. Amb aquestes temperatures, l’aire condicionat és un bé molt preuat. Però el seu mal ús pot afectar la salut. Segons els metges, un ambient fred o el mal manteniment dels filtres, que acumulen gèrmens, són els causants d’aquestes molèsties. A més, des eel punt de vista respiratori es poden produir infeccions de vies respiratòries altes, rinitis, laringitis. També, els malalts que tenen malalties respiratòries cròniques, es pot agreujar la situació i produir problemes greus.

Afortunadament la majoria només té un incòmode mal de coll. Es deu a la falta d’humitat en l’ambient. Una cosa que també afecta els nostres ulls. Segons els especialistes: “Tenim una quantitat de llàgrimes que està sempre en la superfície de l’ull. Si aquesta quantitat de llàgrimes s’evapora, llavors l’ull ho tenim molt més ressec, i d’aquí vénen molts problemes d’inflamació, d’irritació”. Els experts recomanen evitar que el corrent d’aire ens apunti directament i mantenir el termòstat a un mínim de 24 graus.

 L’aire condicionat pot ser perjudicial segons els fisioterapeutes

Articles recents

Skip to content