Mans de Sant

El teu centre de fisioteràpia, obert a l’agost

Mans de Sant, el centre de fisioteràpia de referència de Sant Cugat del Vallès, obre tot el mes d’agost. No tanquem per vacances per donar el millor servei als nostres pacients. Per tant, ara és el millor moment per demanar cita al centre de fisioteràpia més innovador de Sant Cugat.

Ara en ple període estiuenc i abans de marxar de viatge, és el moment més òptim per fer-se un massatge amb els fisioterapeutes de Mans de Sant. Amb els nostres tractaments de fisioteràpia, relaxarem els músculs del cos de la tensió acumulada durant tot l’any provocada per l’estrès de la feina. S’acabaran les contractures i les molèsties musculars. Després d’aquest massatge, el cos es quedará en perfecte estat per passar un estiu inolvidable amb la família i amics.

Aquells que vulguin aprofitar l’agost per fer esports nàutics, d’aventura o curses nocturnes us recomanem que feu abans una bona posada a punt. Tenir el cos en les millors condicions és clau per poder gaudir d’aquestes pràctiques esportives estiuenques. A més, recordem als esportistes aficionats que durant el mes d’agost iniciaran les pretemporades de les seves competicions que estarem al seu servei. L’esforç s’acumula més i en poc temps durant els primers dies de tornada a l’activitat. Els músculs patiran i cal una prevenció amb fisioteràpia per evitar lesions que s’arrosseguin durant tota la temporada.

Evidentment, també estarem oberts per aquelles persones que han fet turisme per qualsevol punt del món i que arriben a casa seva felices però amb el cansament propi del viatge en avió, el jet lag i les llargues jornades visitant monuments, museus o paratges. Per fer una bona recuperació, a Mans de Sant tenim diferents tractaments com el massatge fisioterapèutic, Indiba, Neas o el Physium, Cool Roller, ones de xoc, entre d’altres.

No us oblideu, Mans de Sant no tanca a l’agost. La informació de contacte es pot trobar a la nostra web.

 Mans de Sant, el centre de fisioterapia a Sant Cugat

Articles recents

Skip to content