Mans de Sant

El massatge fisioterapèutic en sec

El massatge en sec és un tipus de massatge que forma part de l’aplicació del massatge fisioterapèutic. És un tipus de massatge que es caracteritza perquè al contrari d’altres tipus de massatges no s’utilitza crema per al lliscament de pell sobre pell. A més, els moviments solen ser curts i amb forma d’ondulacions, projectant el cos damunt del pacient. En Mans de Sant, el centre de fisioteràpia de referència a Sant Cugat del Vallès, som especialistes en massatge fisioterapèutic.

Basat en el mètode Benjamin, es tracta d’un compendi de diferents tècniques com el quiromasaje, el drenatge limfàtic, el massatge transvers profund, la crioterapia o la tècnica de Neas entre altres, que han estat estudiades i desenvolupades de manera exclusiva per l’equip de Mans de Sant, el centre de fisioteràpia de referència a Sant Cugat, creant, el massatge fisioterapèutic.

Massatge en sec: claus de l’èxit

Per a poder realitzar amb èxit el massatge en sec és necessari estar conscient d’algunes coses:

S’ha d’imprimir força al moviment, bloquejant l’articulació del colze en la màxima extensió. L’ondulació ha de ser present en tot moment. En cas contrari es fa molt tediós el treball dels teixits. És bo alternar els moviments amb una mà i amb l’altra. Entre altres pautes que t’ensenyarem.

Una dels avantatges del massatge en sec és que, al no utilitzar cap mena de crema o substància que elimini el frec entre la pell de les mans i la pell del pacient, no es veuran destorbades les següents eines terapèutiques que utilitzis. Sembla una maniobra esgotadora per al fisioterapeuta, però en realitat no ho és.

 Fisioterapia en seco en Mans de Sant, el centro de Sant Cugat

Articles recents

Skip to content