Mans de Sant

El benefici dels massatges amb Thumper

El Thumper Maxi Pro va ser dissenyat originalment perquè els quiropràctics ho usin en pacients per al treball de teixits tous i per escalfar els músculs abans de l’ajust. Avui dia és usat sovint per fisioterapeutes, massatgistes i entrenadors d’atletisme per al tractament de grans grups musculars. És veritablement una modalitat professional, per la qual cosa no es recomana per a ús en la llar o acte uso. En Mansde Sant, el centre de fisioteràpia de referència de Sant Cugat s’utilitza com a pas previ per al massatge en profunditat i per recuperar el múscul després d’un esforç.

L’acció Thumper patentada envia energia perpendicular al teixit, penetra a través de totes les capes fascials i alleuja la tensió muscular i la fatiga.

A més, les esferes de massatge anatòmicament dissenyades no requereixen accessoris addicionals. Un dispositiu per al tractament complet de tots els grups musculars. D’aquesta manera es treballa de forma més intel·ligent, ja que un massatge complet del cap als peus es pot fer en 5-8 minuts. De fet disposa de mànecs ergonòmics col·locats a 90 graus per a facilitat d’ús i control. La velocitat variable de 18 a 35 polsos / segon i perilla de pressió ajustable de 4 posicions per adaptar el massatge per a un millor resultat. També és fàcil de netejar, solament netegi amb un drap humit. Compta amb un motor de CC de parell elevat, refrigerat per ventilador i de gran potència proporciona un servei perllongat i confiable.

Ràpid i efectiu

Amb un pes de 3,2 kg, proporciona tota la pressió necessària per proporcionar un massatge profund, fort i sensacional. No és necessari agregar pressió, simplement estacioni a l’àrea muscular de la seva elecció i deixi que faci el seu treball. L’energia de percussió de Thumper penetra a través de totes les capes fasciales, proporcionant al pacient la sensació bona i saludable d’un massatge professional de cap a peus.

Les sevess 8 esferes de massatge cobreixen una gran àrea de massatges, ideal per a grans grups musculars. Un massatge de cos complet pren solament 5-8 minuts. Es poden aconseguir àrees petites inclinant el Maxi Pro i usant una esfera de massatge individual.

L’ajust de velocitat de 18 a 35 polsos per segon i la profunditat d’ajust del massatge en el botó de pressió permeten una personalització completa per a totes les condicions de tractament. Maxi Pro està dissenyat per dirigir el 95% de la seva energia en els músculs del pacient, assegurant que virtualment no hi hagi retroalimentació a les mans del terapeuta. Sense necessitat d’olis o locions. Thumper funciona a través de la roba, proporcionant flexibilitat per al seu ús en tots els entorns clínics i professionals.

Articles recents

Skip to content